מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת...מתבגרת21/08/2009
אני בת 12 ואני עולה לחטיבה...
אני קצת מפחדת בגלל ששמעתי שמכבידים הרבה יותר בחטיבה.
אני לא ממש יודעת מה לעשות...
נ.ב.
השנה ביקרת בבי"ס נעמי שמר אז אני הייתי בשיעור שהעברת ומאוד נהניתי תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתבגרת
ענת זפרני24/08/2009היי חמודה
החטיבה יכולה להיות חוויה מאוד כייפית
את כבר גדולה
היסודי קטן עלייך
בחטיבה מתייחסים אליכם כמו בוגרים
אתם מקבלים שיעורים מבחנים ועבודות כמו ביסודי
קצת יותר עצמאיים
אל תדאגי - כל כך הרבה עוברים זאת מדי שנה ומתמודדים בכבוד
אני בטוחה
ממש בטוחה
שיהיה לך הרבה יותר קל ממה שאת חושבת
כמה טיפים:
1. שבי ליד חברה טובה
2. שבי בשורה הראשונה או השנייה - זה עוזר להתרכז בעיקר כשיש רעש בכיתה (וחטיבה תמיד יש רעש)
3. קחי שיעורי עזר אם את מתקשה, מיד כשקשה לך ואל תחכי - עדיף שיעור אחד על פני חופש גדול שלם שצריך להשלים את כל השנה כי לא הבנת כלום
4. דברי עם חברות, אני בטוחה שיש להם הרבה דברים טובים לאמר עלייך שיחזקו את האמונה שלך בעצמך
עדכני אותי
המון המון המון הצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)