תאומות(לענת)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומות(לענת)
    רוני
    22/08/2009

היי ענת ערב טוב,
    יש לי שתי בנות תאומות בנות 15,ולשניהן חבר בן 16.
    (הן בי' והחברים ביא').
    אני מרגישה שהקשרים של שתיהן עם החברים חזק ומתקדם לשלבים הבאים.

רציתי לדעת איך לעשות את השיחה על יחסי המין?
    האם לקחת כל אחת בנפרד?
    או לעשות את זה עם שתיהן ביחד?
    מה לאמר?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומות(לענת)

הוספת תגובה

• לאמא

ענת זפרני
    24/08/2009

תלוי.
    הבנות אמנם תאומות ולשתיהן חברים בכיתה יא אבל הן לא אותו אדם והן לא עם אותו חבר
    אני חושבת שנכון להפריד
    הייתי יוזמת שיחה עם כל אחת מהן בנפרד במקום אישי(בשעת לילה מאוחרת על כוס שוקו או אפילו לצאת להליכה או לבית קפה) ומתארת את מה שאת רואה
    "אני רואה שהיחסים בינך לבין X התקרבו בזמן האחרון, אני מניחה שאתם חושבים על קיום יחסי מין ויש לי כמה דברים שאני רוצה שתדעי -
    קודם כל דברי על בשלות לקיום יחסי מין, על כך שמדובר על מצב מאוד אינטימי שחשוב לעשות אותו כשאת באמת מוכנה ועם האדם המתאים. שהחוויה עבור נשים הרבה יותר חזקה ומשמעותית (מוכח ביולוגית) ושהיא לא תצטער באיזה שהוא שלב על הבחירה.
    ועם היא מוכנה אז
    דברי עם כל אחת מהן על רופאת נשים - שעדיף שאת תקבעי להן ותקחי אותן , על חשיבות התאמת גלולות לפי בדיקות דם (לאחרונה התפרסמו ידיעות על מות נשים שהשתמשו בגלולות לא מתאימות) על החשיבות בשמוש בקונדום בנוסף לגלולות, כי קונדום מונע מחלות וגלולות הריון.
    יש ספרים נפלאים החל ב"על בנים ועל בנות" ועד הספרונים החמודים שכתבו דר'עמוס בר וטלי רוזין לגילאי 14016 עם הסברים תואמים
    המון הצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו