מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענת שוב יוסי בן 16.5יוסי04/09/2007
היי ענת, תודה רבה על התשובה שלך לשאלתי.
בהמשך למה שכתבתי לך אני מבין ממך בכלל יכול להיות ואני סטרייט רגיל.
אבל רציתי לשאול כמה דברים:
1.האם באמת יכול להיות שכשאני מפנטז על בנות קשה לי לאונן ואולי רק במגע עם אישה הכל יסתדר ואני יימשך וזה שאני מתקשה לאונן מפינטוזים על בנות זה יכול להיות בגלל שזאת רק פנטזיה ולעומת זאת כשאני חושב על בנים יותר קל לי לאונן אבל במגע עם בת זה ייראה אחרת?? ואולי בכלל הפנטזיות לא אומרות הכל??
2.האם יכול להיות שאני מפנטז על גברים בגלל שאני לא מדבר עם בנות ולא נפגש איתם ונמצא במעגל סגור עם בנים?? ואם אני אתחיל להיפגש ולדבר עם בנות גם הפינטוזים יעלו??
3.מה זה אומר בכלל "נמשך" לבנים או בנות- הכוונה היא רק מבחינה מינית- ז"א גירוי מיני או גם אהבת בנים או בנות-משיכה רגשית?? ובכלל יכול להיות שאדם ימשך לבנים אל לא יכול להתאהב בהם אבל יכול להתאהב בבת ואולי פחות להימשך אליה??
ענת, אני מה זה חושב כל היום על הדברים האלה ומה אני צריך לעשות ואיך להתנהג ואני מבובל -כמו איך הכל התחיל ולמה ואלי היה יכול להיות יותר טוב..... בבקשה עזרי לי
תודה רבה יוסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאות ופנטזיות
ענת זפרני05/09/2007היי יוסי
הבלבול שלך ממש ממש נורמאלי. אל תהיה מוטרד.
יש לנו עולם פנימי - שלנו ורק שלנו
ועולם חיצוני - שאנחנו מתקשרים עם אחרים
רובנו שומרים את המחשבות שלנו לעצמנו. הן שלנו, וכנראה שזו הסיבה שהמוח לא קריא(אין מכונה לשיקוף מחשבות....)
לרוב האנשים יש פנטזיות הקשורות במין ובמיניות. אחד אוהב כפות רגליים השניה נמשכת למין עם חזקים, השלישי מתגרה מבנות שהולכות חשוף ועוד ועוד - כל המחשבות האלו נמצאות בעולם הפנימי.
אחר כך, בשלב מאוחר יותר, כשבשלים לקיים יחסי מין - משלבים את הפנטזיות עם העולם החיצוני.
מותר לחשוב על הכל ומקיימים עם מי שרוצים ובהסכמה כמובן.
אני לא חושבת שאתה הומו (ואם כן זה בסדר גמור!!!!!!)
אם ההתאהבות שלך היא בבנות והפנטזיות היא לבנים אתה עדיין נחשב לסטרייט.
אני מציעה לך לא להחליט
העולם מגוון ואתה ממש בהתחלה - תן לעצמך את הכיף לאונן ולפנטז
וכשיגיע הזמן - תדע בוודאות למי אתה נמשך
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)