מיואשת - ילד שפוחד מהחושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת - ילד שפוחד מהחושך
    bell
    03/09/2009

בני בן 5 טוען שהוא פוחד מהחושך ! מבקש שנשב לידו עד שיירדם. בלילה קם מגיע אלינו למיטה, לא תמיד אני שמה לב ישר ואז באמצע הלילה כשאני קולטת אני מחזירה אותו למיטה והוא מתעקש שאשב לידו שוב , ברגע שנרדם אני חוזרת למיטתי רק מניחה את הראש והוא מתחיל שוב לבכות וקם למיטה שלי וחוזר חלילה, נמאס לי , אני לא ישנה טוב הוא לא ישן טוב , כל הבית לא ישן טוב! הסברתי לו כבר הכל, יש לו מנורה קטנה בחדר, קראתי לו מיליון ספרים בנושא, לא עוזר!!!!! האם לפנות לעזרה מקצועית? או שזה יחלוף (זה נמשך כבר מס' שנים, עם עליות וירידות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת - ילד שפוחד מהחושך

הוספת תגובה

• פחד מהחושך

אייל קנדינוף
    03/09/2009

שלום לך
    בנך פוחד וזאת עובדה. הסברים על הנושא לא יעזרו. יש לאתר את הסיבות לפחד ולנטרל אותן. יש לבדוק את הטריטוריות השונות שבהן בנך מבלה את זמנו ולראות את השתלבותו.
    כן, יש מקום לעזרה מקצועית ואת מוזמנת לפנות אלי במייל הפרטי שלי וכדאי בהקדם, כדי לחסוך ממנו וממך סבל מיותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו