מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לענת זפרני.אני05/09/2009
לדעתך, כדאי לי לומר לבת המתבגרת שלי: "אם גבר יתקוף אותך, תבעטי לו באשכים"?.
האם היית אומרת את זה לבת שלך?.
האם שמעת על מקרה, שבו מישהי הכניסה לתוקף בעיטה באשכים וניצלה?.
מחכה לתשובותייך.
כל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי היקרה
ענת זפרני08/09/2009שאלה נהדרת. מצד אחד אנחנו רוצים להגן עליהם
מצד שני לא רוצים להפחיד אותם
מצד שלישי בזמן אמת לא בטוח שיזכרו את מה שאמרנו
אבל
תשובתי היא כן!!!!
הייתי מסבירה שאם חלילה יקרה אי פעם דבר שכזה קודם כל לצעוק עד לב שמים שכל העולם ישמע לתת בעיטה לאשכים ויותר מזה - כפי שמורה להגנה עצמית כתב לי פעם - תדחפו אצבע לעין!!! עם תנופה הכי חזק - זה בדרך כלל עובד.
ואם מישהו הולך אחרייך - עדיין לא קרה כלום ואת נבוכה - לכי ליד אנשים אחרים או היכנסי לחנות והישארי שם - לא להמשיך ללכת עם הפחד
המון ביטחון
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה (מביכה) נוספת לענת זפרני.
אני08/09/2009כשאני משוחחת עם ביתי, כפי שהצעת, כדאי לי לומר לה: "לתת בעיטה לאשכים", או "לתת בעיטה לביצים"?.
הבנתי שאת מלמדת בתיכון. בשיחה פתוחה עם נערות, נראה לך בסדר לומר להן: "לתת בעיטה לביצים"?. היית מנסחת כך?.
סליחה על השאלות, המביכות אך חיוניות.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי היקרה
ענת זפרני10/09/2009זה בסדר גמור להגיד ביצים או אשכים
אין עם זה שום דבר בעייתי
להיפך, שתבין היטב למה הכוונה שלך
המון ןהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)