נערה / אישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערה / אישה
    כרמית
    10/09/2009

הי ענת,

נהנתי מההרצאה שלך שנערכה באורט אפרידר ואני מקווה שהפנתי מספר טיפים כי הם נשפכו שם כמו נהר זורם....
    יש לי בכורה מתבגרת עניין האיפור /החיצוניות, התעסקות ביופי לוקח ממנה המון משאבים ואנרגיות שבאות על חשבון דברים אחרים אחרי ההרצאה בואי נגיד השלמתי והבנתי אבל נושא הבנים מאוד מסקרן ומטריד אותנו כהורים מכיוון שלהבחנתי ולדעתי היא אינה מספיק בשלה לעמוד על שלה וכל פיפס קטן נורא מחמיא ו"מסוונר" לגמריי ומוציא אותה מפרופורציות. כהורים אנו מבקשים ממנה לא לקחת את הדברים בקיצוניות ולהשקיע יותר בלימודים.... אני לא רוצה שתפתח דברים מאחורי גבינו ולכן אשמח לדעת איך ללכת בין הטיפות הרגישות האלו שכן היו דברים מעולם ועניין האמינות חושב לי מאוד.

תודה מראש,

כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערה / אישה

הוספת תגובה

• כרמית היקרה

ענת זפרני
    10/09/2009

אז ככה
    יש לנו ההורים רצון להגן על הצאצאים הגוזלים, ולפעמים אנחנו לא יודעים מה נכון להגיד ואיך על מנת שלא ניצור להם פחדים מיותרים.
    אני חושבת שהבת שלך נמצאת בגיל שבו הבנים מעניינים אותה יותר מהלימודים וזה נורמאלי, כמו שהצגתי לכם - בהרצאה, האהבה מעסיקה אותם והיא חלק מגיבוש הזהות שלהם(אם אוהבים אותי/חושבים שאני חתיכה/מתחילים איתי=סימן שאני שווה, ולהיפך, אם אף אחד לא רוצה אותי אז איזה סיכוי יש לי אי פעם להתנשק?!)
    העצה שלי אלייך היא זו:
    דברי באופן הכי גלוי עם בתך על החששות שלך, אמרי לה שאת שמחה בשמחתה כשמתחילים איתה, ושאת יודעת (וגם זוכרת) כמה זה מרגש לגלות את עולם הזוגיות.
    אבל
    את סומכת עליה שהיא תדע את הגבול ושזה לא יפגע לה בשטחים אחרים כמו היחסים עם החברות שיש לה והלימודים.
    קחי אותה פעם בשבוע להליכה או לבית קפה ודברי איתה, על הכל ולא רק על בנים, בהדרגה תתגבש אצלכם שיגרת שיחה והיא תרגיש שאת באמת מקשיבה לה ולא רק מטיפה ודואגת.
    שיהיה המון הצלחה
    ושנה טובה!
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו