לענת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת...
    רוני
    13/09/2009

היי ענת,
    אני בת 15 וחצי,בכיתה י.
    אני וחבר שלי כבר חצי שנה ביחד,אנחנו מאד אוהבים אחד את השני,ובמהלך כל החצי שנה של הקשר שלנו לא רבנו אפילו פעם אחת!!!
    לפני כמה ימים דיברנו על יחסי מין,רציתי לדעת האם זה לא מוקדם מדי,ובמידה ונחליט שאנחנו עושים את זה,האם מספיק לי להשתמש בגלולות בלבד?
    (זו הפעם הראשונה של שתינו)

אני מתביישת לדבר על זה עם אמא,אני יכולה ללכת לרופא נשים בלי ידיעתה?

אני גם מפחדת קצת מכל הקטע של החדירה,שמעתי שזה כואב ויורד דם,זה נכון?

תודה,יום נעים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת...

הוספת תגובה

• היי לך יקירה

ענת זפרני
    14/09/2009

תראי, מחקרים פסיכיאטרים עדכניים מדגישים שקיום יחסי מין אצל בנות מתחת לגיל 16 - אינם מומלצים. יש לזה הסבר נרחב שקשור לבשלות רגשית.
    לדעתי, אתם יכולים להמשיך להיות ביחד, להתמזמז ולהנות גם בלי קיום יחסי מין מלאים.
    אבל,
    אם אתם מחליטים ללכת על זה - ואתם מרגישים מספיק בוגרים - אתם חייבים לקחת אחריות
    וזה אומר: את צריכה ללכת לרופאת נשים, ואם את מתביישת ישנם מרכזים בכל עיר מרכזי ייעוץ לנוער שמפנים אתכם לרופאת נשים - ללא עירוב ההורים, ויש להשתמש גם בקונדום!!!
    גלולות - הריון
    קונדום - מחלות
    גם אם לא קיימתם יחסי מין אי אפשר לדעת אם אתם נושאים איזה שהוא וירוס וניתן להידבק.
    אז המון הצלחה
    ושתהיה שנה טובה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו