ילדים נכנסו לאתרי סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים נכנסו לאתרי סקס
    יעל
    07/09/2007

בתי (בת 8 וחצי) ובני (בן ה7) נכנסו הערב לאתרי סקס. נכנסתי לחדר ובני התבייש ולבתי המתינה לתגובה של כעס ממני. אזרתי כוחות ואמרתי שאלו דבירים שאנשים חולים עבור כסף עושים וזאת לא האמת. אפילו השתמשי במילה אנשים חולים ודפוקים. סגרתי את המחשב ואחרי תשאול. בתי ספרה לי שחברה מהכיתה סיפרה על זה.
    בני אמר לי שהמחשבות של מה שהוא ראה קופצות לו בראש והוא לא רוצה את זה. תגובתי:ליטוף ונשיקה.בתי פוחדת שאספר לאביה (כמובן שסיפרתי וישר חסמתי אפשרות עתידית לגלשיה לאתרים אלו.
    בקיצור מה עושים, מה להגיד לה/לו? אני המומה מהסרטים של כמה שניות שהם ראו....
    איך להתנהג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים נכנסו לאתרי סקס

הוספת תגובה

• פתיחות והמחיר

ענת זפרני
    09/09/2007

היי דנה.
    אנחנו שומרים על הילדים שלנו בכל כך הרבה דרכים: לבוש אוכל בריא מערכת חינוך הסעות צהרונים פיקוח על חוגים ויש דברים שהם נחשפים אליהם ואין לנו תמיד יכולת לנבא את העתיד ולהמנע.
    קודם כל אני מבקשת ממך לא לעשות דרמה גדולה מהעניין. ילדים אלופים בלזהות מתי אנו המבוגרים מזועזעים ונחרדים ואז הקטסטרופה עולה. זה לא טוב כי מין זה דבר חיובי - בזמן המתאים ובגיל הנכון , ואין צורך לעורר בהם תפיסה שלילית בנוגע למיניות העתידית שלהם.
    יחד עם זאת יש להבהיר להם שאתם לא מרשים(לא כועסים אלא לא מרשים) להם לראות סרטים כאלו או תמונות ובטח לא באינטרנט או בכלל.
    בזאת אתם מציבים גבול של מותר ואסור בבית שלכם ובחינוך שלכם.
    אל תדוני בזאת יותר.
    טוב עשית שחסמת את הגלישה.
    את מוזמנת לכתוב אלי שוב
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו