גבולות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות.
    רוני
    16/09/2009

היי לכולם,
    כבר הרבה זמן אני מתמודדת עם בעיה שנורא מפריע לי-חוסר יכולת להציב לעצמי גבולות.

זה בא לידי ביטוי במישורים רבים בחיי,מכאן כל דבר אצלי הוא מאד קיצוני.
    מצבי הרוח שלי לטוב ולרע,העקרונות על פיהם אני פועלת,ההחלטות אותם אני עושה,מתן העזרה שאני מוכנה להעניק מעצמי לאחרים ועוד ועוד.

אני מתקשה להציב גבולות לאחרים,אבל אני מניחה שזה נובע מהקושי שלי להציב גבולות לעצמי.
    אני אדם אימפולסיבי,ומאד אנרגטי,כשאני עושה דברים אני עושה אותם עד הסוף,אבל לפעמים זה יכול לפגוע.

אין לי מושג איך "להרפות" וגם כשאני יודעת בוודאות שעלי לשים קו אדום ולעצור,אני ממשיכה הלאה,אני לא מבינה למה זה קורה.
    אני יודעת שזו אשמתי,
    אבל איך אני משנה את זה?

אגב,אני בת 16.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבולות.

הוספת תגובה

• גבולות

אייל קנדינוף
    16/09/2009

שלום לך
    מי אמר שאת אשמה? ולמה להיות כל כך קשה עם עצמך? את מתארת בחורה בריאה שנמצאת בתהליך התבגרות ומחפשת את דרכה. אלו החיים. להאשים את עצמך יביא בדיוק את התוצאה ההפוכה. ברגע שאנו מאשימים את עצמנו אנחנו מזדהים עם ההתנהגות הלא מקדמת והתנהגות זו נהיית חלק מאיתנו, בזמן שאם אנחנו מזהים התנהגות לא רצויה או עוצרת ואומרים לעצמנו שבפעם הבאה נהיה טיפ טיפה יותר ערים וננסה ללא ציפיות להתנהל אחרת יש אפשרות שזה יקרה. קחי את הזמן כי בבסיס את בן אדם טוב ומתחשב ולכן זה מה שחשוב ועל זה צריך לשים את המשקל ושאר הדברים יתחילו להסתדר לפי הקו הזה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו