ילדה מתבגרת שמתנהגת בחוצפה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מתבגרת שמתנהגת בחוצפה.
    רונית
    17/09/2009

ביתי בת 12.5 לומדת בכתה ז איך עלי להגיב כשהיא מנתקת לי שיחה באמצע כשמשהו שאמרתי לא נראה לה? איך עלי להגיב על מקרה שנדרשה לחזור מחברה בשעה מסויימת ושהבעתי את הסתיגותי היא השיבה "כך אני רוצה ואם לא נראה לך תתמודדי עם זה" אני רואה תגובה כזו כחוצפה ולא יודעת מה כדאי לי להגיד לה וכיצד אביע את כעסי .הילדה לאחרונה החלה להתחצף,ואף לקלל
    וכשאני מסרבת להתייחס אליה בהמשך היא מתנצלת ,מבטיחה שלא תדבר בחוצפה ,מנסה לחבקני וכל זאת רק שאסלח לה ,אותי הדבר דוחה אך אני שבה וסולחת והיא שבה וחוזרת ומתחצפת.

אשמח לתגובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרונית

ענת זפרני
    17/09/2009

יש מתבגרים לייט ויש כאלו שבבת אחת חוטפים את סופת הטייפון האיומה שם בפנים......
    בתך צעירה - ולמרות גילה נראה שהיא זועקת לגבולות
    אל תשימי לב לאופן שבו היא מדברת
    שימי לב לאופן שבו את מגיבה
    כל התנהגות שאינה מקובלת עלייך - התגובה חייבת להיות תקיפה באופן עקבי!
    אם היא מדברת בחוצפה - את לא עונה לה
    אם היא חוזרת מאוחר - אין מחשב לשבוע(ותנתקיי!!!!)
    אם היא מקללת - היא לא יוצאת שבוע
    וכן הלאה
    במקביל - וזה חשוב אף יותר
    נסי למצא זמן לבלות רק איתה - ולא בשופינג.
    הליכה משותפת בשעות הערב
    פרק בסדרה שהיא צופה בה
    קניות לבית ביחד
    כל זמן שתוכלי רק כדי להיות איתה
    ובזמן הזה נסי להתיידד איתה -כשאני ידידה של מישהו - אני פחות רוצה לריב איתו - חוק עולם!!
    כשאת איתה לבד (בלי אחים קטנים ברקע) תביעי את ההתפעלות שלך ממנה - בטוח שישנם שטחים שבהם היא טובה - בכך תשדרי לה שאת "רואה אותה" ולא רק מתמקדת בשלילי
    נסי ועדכני אותנו
    המןו הצלחה
    ושנה טובה ומבורכת
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו