היי ענת שוב יוסי בן 16.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת שוב יוסי בן 16.5
    דני
    09/09/2007

היי ענת,

תודה רבה על התשובות ויש לי עוד שאלה:

האם זה שאני מפנטז על גברים זה לא כדאי כלומר זה מחזק את המשיכה שלי לבנים?
    ואיך את חושבת שאני לא הומו אם אני מפנטז על גברים ?
    וכשאני רואה בנות נגיד אני מרגיש שזה נמצא אצלי איפה שהיא המשיכה הזאת אבל קשה לי להגיע לסיפוק מפנטזיות רק על נשים, כאילו יש משהו שחוסם אותי-זה לא זורם
    באמת, אני לא מבין את זה אף פעם כשאוננתי ופינטזתי כל מיני דברים אולי עלתה מחשבה שאני אולי הומו אבל הייתי בטוח שאני לא. ועוד שאלה: האם יכול להיות שהמשיכה הזאת לגברים היא קשורה גם בחוסר הבטחון שלי והדימוי העצמי הנמוך ופחדים כאלה ואחרים??
    והאם יכול להיות שאני רק מפנטז על גברים אבל כשאני יגיע למגע עם אישה אני אתגרה ובכלל הקושי שלי בסיפוק מפנטזיות על נשים קשור בזה שזה חדש אצלי לנסות להגיע לסיפוק מפנטזיות על נשים?? ועוד שאלה אחת הכיי חשובה: התאהבתי (נראה לי) בבחורה מבוגרת ממני שסתם ראיתי- לפני כמה חודשים ומאז אני מרגיש שאני לא אוכל להתאהב במישהי אחרת שרק היא יפה ואין סיכוי שאוהב משיהי אחרת- מה זה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת שוב יוסי בן 16.5

הוספת תגובה

• יוסי או דני

ענת זפרני
    09/09/2007

כל מה שאתה מתאר מוכר וידוע, שום דבר לא "חריג", גם הפנטזיות על בנים ועל בנות גם ההתאהבות בבחורה מבוגרת |(תסביך אדיפוס השני, כך קרא לו פרויד) וגם ההתלבטות שלך בנוגע לזהות המינית.
    אני ממש מבקשת ממך לא להיות מוטרד, במילא אתה לא מקיים יחסי מין בגילך אלא רק מפנטז - תרגע ותהנה.
    אתה תדע לבד אם אתה הומו או לא אתה תדע לבד אם אתה נמשך לבנות כשיגיע הרגע.
    ותזכור - מי שאתה זה הכי טוב בשבילך. אז תפסיק להיות מודאג.
    שנה טובה לך
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו