מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזורילדה26/09/2009
אני בדצמבר יהיה בת 13 ועוד לא קיבלתי מחזור הגובה שלי בערך 1.60 ואי מודאגת מהמחזור
אני לא יודעת איך זה יהיה אם זה יכאב אם אני לא יוכל ללכת יותר עם מכנסיים קצרצרים אם זה יפגע בי שמחת חיים שלי ואני כבר לא יהיה כזאת שמחה וקופצנית ואם זה ידכא אותי וזה גם לא כ'כ נעים בטח שזה יגיע ומתי זה יהיה ואמרו לי שזה מפחיד פתאום לראות דם על התחתונים וזה בטח יגיע בקרוב ואני מאוד פוחדת!לראות דם זה מאוד יבהיל אותי!מה אני יעשה?נ.ב אמא שלי אמרה לי שלה לא היה כאבי מחזור כל כך הרגיל..כמו כולם..אבל זה גם מפחיד אותי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לא מפחידה זה תהליך טבעי ובריא
ענת זפרני17/10/2009חמודה, וסת לא משנה את האופי
וסת זה דימום של 5 - 7 ימים בטפטוף עדין
בלי שום שיוניים לאופי שלך
אנא קראי את הספר "איילת מקבלת" אני בטוחה שזה יעזור לך
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי!!!
חסויויה14/02/2010את לא אמורה לדאוג..
אני קיבלתי בכיתה ו' ועכשיו אני בח'...
הכל בסדר ואפשר ללכת עם מכנסיים קצרצרים...
שמחת החיים שלי ( ויש לי המוןׂ) לא הפסיקה!
וזה לא כזה ביג דיל... זה קורה רק פעם בחודש! ורק למספר ימים!
זה שטויות... ואני לא(!!) אחלק את חיי ללפני המחזור ולאחרי המחזור... כי אין שום הבדל^^
אז תסירי אבן מהלב... ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חסויויה14/02/2010אוף ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)