מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?לבנת29/09/2009
אני אבא חד הורי לתאומים בני 17 (בן ובת). לפני ראש השנה בתי ניגשה אליי ואחרי הרבה גימגומים אמרה שהיא רוצה לעשות ניתוח להגדלת חזה. מיותר לציין שכבר הרבה פעמים בחיי נאלצתי להתגבר על מבוכה בלהיות אבא חד הורי (מחזור, יחסי מין וכו') אבל עם זה כבר ממש לא ידעתי מה לעשות. הבת שלי הגיעה עם "תוכנית פעולה" מושלמת בעיניה- בדקה רופאים מרפאות, סיפרה לי על התהליך, הסיכונים, הראתה לי תוצאות וכו' עכשיו כל מה שהיא רוצה זה שאני אבוא איתה לפגישת ייעוץ בכללית אסתטיקה ואצל איזה רופא פרטי ברמת אביב.
אה כן.... ושאני אעזור לה לממן את הניתוח כמובן.
זה לא כל כך נראה לי כל עניין הניתוח הזה. למה לסכן את עצמה? אין איזה חזיות ממולאות או משהו? בכלל נורא מביך אותי לדון בזה, זה החזה של הבת שלי! איך אני יכול לגרום לה לעזוב את הנושא בלי שהיא תכעס עליי?
אני צריך לתת לה לעשות את זה?
אני לא כל כך יודע מה לעשות עם זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוהה
אייל קנדינוף29/09/2009שלום לך
קודם כל הרשה לי לחזק אתך על כל השנים שאתה מתפקד כפול. אין ספק שאתה יכול לשמש דוגמא.
שנית, הרבה מהשאלות שאתה שואל מחזיקות בתוכן את התשובות הנדרשות. אן שום סיבה נורמלית שבחורה נורמלית בת 17 תעבור ניתוח להגדלת חזה. מילא אם היה צורך בהקטנה בגלל בעיות גב או משהוא אחר שהוא בעיתי. אך זה לא המקרה.
זאת זכותך וגם חובתך לשים את הגבול, גם אם בתך תכעס, לגבי מה מותר ומה אסור ביחס לגוף הפיזי שנולדנו.
זאת תהיה בחירה חופשית שלה בגיל 18 לעבור את הניתוח וכמובן על חשבונה.
אני יכול להבין נשים שעקב לידות רקמת השד מידלדלת ורצונן להזקיף ולחדש נעורים ואסטטיות, אך שוב, זה לא המקרה. יהיה נכון מבחינתך לאפשר לבתך להתמודד עם שאלת ה-למה את רוצה לעשות זאת, כשהדגש הוא על איך וכמה את מעריכה את עצמך בנפרד לאיך שאת נראית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)