מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות הוריםחסוווויה \;11/09/2007
ההורים שלי מרשים לי לצאת לשום מקום , אני בת 13 וכל החברות שלי והידידים שלי יוצאים בשיישי לכיכר . ההורים שלי לא מרשים לי לצאת לשום מקום חוץ מלטיילת וזה רק עד השעה 11. כאשר אנחנו יוצאים ב-10.יש גם מסיבות נוער לגיל שלי כולם הולכים אליהם ואני אפילו לא רוצה לשאול את ההורים שלי כי ממילא הם לא יתנו לי ללכת אז אני אפילו כבר לא מנסה .
וחוצמזה בעיה שלא קשורה ליציאות ההורים שלי לרווב רבים , יש אולי איזה שבוע פעם בחודש שהם לא רבים בו רוב הזמן הם בריב.
אני כבר מעדיפה שיתגרשו .. אני יודעת שזאת אמורה להיות החלטה שלהם אבל אבא שלי מפיל את כל העצבים שלו עליי ועל אמא שלי .. בעיקר עללייי אין יום שבו הוא לא מתעצבן עליי..
אני כבר מעדיפה שיתגרשו , איך אני יגיד להם את זה ? זאת לא החלטה שלי בככלל אבל כבר נמאס עליי המצב הזהה !
תעניי לי בבקשה לשתי השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילויים וזוגיות הורים
ענת זפרני14/09/2007היי חסויה
תראי
בנוגע לבילויים - המון המון המון הורים לא מרשים לילדים בני 13 לצאת עד מאוחר. אני אולי לא מנחמת אותך אבל את ברוב ולא במיעוט.
עלייך סומכים
הבעיה היא עם מי שמסתובב שם.
ואל תגידי לי שלכל החברות שלך מרשים כי אם היית מולי הייתי שואלת אותך אם היית מתחלפת עם אחת מהן ומחליפה משפחה?! התשובה בדרך כלל היא לא.
תשמחי שיש לך הורים שדואגים
ואל תתביישי בזה
עוד קצת, בגיל 14-15 הדברים ישתנו לטובתך.
חכי.
בנוגע לזוגיות ההורים. אני נורא מצטערת בשבילך שאת מרגישה שאת חיה בבית שיש בו מתחים וריבים ואבא כועס.
בבקשה אל תתערבי.
הורים הם אנשים גדולים שיש להם את הבחירות שלהם ואין לך יכולתלשנות אותם.
נסי להתקרב לאבא שלך
נסי לדבר איתו על דברים שהוא אוהב
אולי הוא בודד?<
אולי הוא מרגיש שאת ואמא שלך יחידה אחת והוא בחוץ?
אולי קשה לו?
במקום לכעוס עליו נסי לראות את הקושי שלו - זה עוזר
ותכתבי לי שוב
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)