יחסי מין ... מתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ... מתי?
    נורית
    02/10/2009

שלום, בתי בת 15.5 ילדה מקסימה ואחראית. בקשר של אהבה עם נער בן גילה כבר שנתיים. לאחרונה ניהלה איתי שיחות בנוגע לרצונה לקיים יחסי מין עם חברה. הסברתי לה כי מעשה האהבה הוא חוויה מדהימה אך חשוב שיעשה בגיל המתאים ועם הבחור המתאים. היא שאלה כיצד יודעים שמתאים ו... די גמגמתי היות שאני יודעת כי הקשר בינה לבין בן זוגה הוא אוהב וממלא את שניהם. היא הבינה (את מה שאני התקשתי להסביר) ואמרה שתחכה. שמחתי על הפתיחות וברכתי על יכולתה לשתף אותי. השבוע היא הטילה "פצצה" נוספת ובקשה לישון אצל הבחור תוך גילוי אחריות ויכולת איפוק... היא השתמשה במשפט המחץ:" לכל חברותיי מרשים". האמת שאני מבולבלת. קשה לי המחשבה שהתינוקת הקטנה שלי גדלה ומצד שני מפחידה אותי התחושה של איבוד הגבולות...
    אודה לכם באם תאירו את מחשבותיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין ... מתי?

הוספת תגובה

• לנורית

אייל קנדינוף
    04/10/2009

שלום לך
    נראה שיותר מאשר איבוד גבולות של בתך יש פה פחד שלך לשחרר.
    בתך מעדכנת ופתוחה אתך לגבי חייה הפרטיים מה שאומר שהיא סומכת ומכבדת אותך וזה לכשעצמו ראוי להערכה.
    את כותבת: "התינוקת הקטנה שלי" היא כבר לא תינוקת, ויש לה מערכת יחסים ארוכה עם בחור בגילה שאת מחבבת. יותר מזה?
    סמכי עליה ותני לה את המרחב הדרוש וכך גם תבטיחי שבשאלות הגדולות את תהיי הכתובת לתשובות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו