ללכת לבד לחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללכת לבד לחברה
    יעל
    13/09/2007

שלום,יש לי בת 8 8 חודשים. חברותית ומאוד אוהבת ללכת לחברות. יש לה חברות בבנינים הקרובים אלינו.(חלקם צמודים) כל פעם שהיא רוצה להפגש עם חברה אני מבקשת ללוותה או שאביה ילווה או יחד עם חברה. איני מסכימה שתלך לבד (מדובר ב 3 דקות עד שתגיע לבניין הסמוך).
    החשש שלי זה שמישהו יעשה לה משהו. (כל מה שאנו נחשפים בעיתונים...)החרדה היא שלי!!!!
    אתמול היא היתה כל כך נלהבת ללכת ונאלצה להמתין עד שיכולתי ללוותה ןהחלה לבכות שאני מתייחסת אליה כמו תינוקת ושהחברות שלה באות אליה לבד ושאני לא סומכת עליה ועוד.......(שמעתי אותה אומרת לחברה שלה בטלפון :כחה אמא שלי, היא רוצה שילוו אותי..אני לא יודעת למה.." כנראה שהחברה אמרה לה בין היתר שהיא לא ילדה קטנה.) לאור הדברים שאמרה לי ירדתי מהר מהעניין והנחתי לה ללכת וביקשתי שתתקשר אלי כשהיא מגיעה.
    בקיצור הבעיה אצלי...החרדה שמא יאונה לה משהו ליד הבית שיכולתי למנוע. ברור שעליה אני סומכת.
    נמנעתי מלהשיב לה שאני חוששת מהמפלצות שברחוב (שאינם קשורים אליה).
    האם עליי לוותר ולתת לה ללכת לחברות ולהתפלל שאין פדופיל ברחוב באותו הרגע. או איזה תירוץ סביר אני יכולה לומר לה ולהמשיך לדאוג לליווי מחוץ לבית?
    ברור לי שלא רחוק הזמן שהיא תסתובב לבדה עם חברות אך כל עוד ניתן אני רוצה להגן עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללכת לבד לחברה

הוספת תגובה

• היי דפנה

ענת זפרני
    14/09/2007

כמה שאני מבינה אותך!!!!
    אני חושבת שיש דברים שהילדים שלנו צריכים להתגמש.
    אנחנו ההורים ולנו יש את הגבולות שלנו.
    מדובר בסך הכול בילדה בכיתה ג' מה כבר קרה?!
    אז קשה לך ואת מלווה אותה - שתתמודד!!!
    אני חושבת שעדיפות אלף פדיחות מול החבר'ה מרבע סיכוי של סיכון.
    הנה לך "מכתב מהדוקטור" שמאשר לך להמשיך ללוות אותה ולהפסיק לשדר לה שיש בזה פסול.
    כי אין.
    כי התפקיד שלנו להגן עליהם ואת זה אנחנו עושים.
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו