מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 בעיות..שיר14/09/2007
1. אני רוצה לצאת עם אמא שלי, לדוגמא לבית קפה..אני כל כך רוצה את הבילויים של ה"אמא ובת" המוכרים לנו וזה נורא מעצבן שאמא שלי לא כל כך בקטע הזה, היא אוהבת להיות איתי רק בבית, היא גם לא יוצאת עם אבא שלי. היא רק עובדת ונמצאת בבית, רואה טלויזיה והולכת לישון ואין אצלנו גם בילויים אפילו בחגים או בשבתות כמו פעם...אני מרגישה פספוס נוראי!!
2. אני מרגישה מצפון כשאני לא מספרת כל דבר בחיי לאמא שלי, כי פעם כשהייתי ילדה קטנה אז כל דבר הכי קטן הייתי אומרת לה ולא היה לנו מחסומים כאלה..כמו עכשיו, זה נוצר כי גדלתי ונחשפתי לעולם יותר בוגר שלא נעים כל דבר בתוך העולם הזה לספר ועכשיו אני מרגישה נורא לבד..ושוב- מצפון כי פעם היינו מדברות על כל הדברים הלא מביכים ואמא שלי היא בן אדם שקצת קשה לדבר איתה על דברים שקצת יותר מביכים. וזה גם יוצר מרחק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדן
ענת זפרני16/09/2007איזה מכתב יפה ורגיש כתבת לי
אענה לך לפי הסדר:
1. בנוגע ליציאות עם אמא. תראי, אולי זה נראה לך חריג- אבל אני מכירה הרבה אנשים מבוגרים שעבורם לצאת מהבית ועוד לבית קפה זו לא הנאה. הכיף שלהם זה הבית - יתכן שהסיבה היא עבודה קשה במשך השבוע יתכן שהסיבה - חרדות. בכל מקרה מה שאני מציעה לך לעשות זה ליזום: תגידי לאמא שלך שאם אתן לא יוצאות לבית קפה את רוצה להזמין הביתה אוכל (פיצה/סיני/סלטים) פעם בשבוע-שבועיים, תערכי שולחן יפה יפה ותשבו בכיף כאילו אתן בחוץ.
זו ממש חגיגה, גם את תהני מאוכל אחר וגם אמא שלך תהנה כי זה בבית.
תנסי ותכתבי לי.
2. כשגדלים צריך להתרחק ממהורים
חלק מההתרחקות כוללת לא לספר להם דברים שקודם כילדים סיפרתם.
זה מפחיד - וכאן נכנס המצפון.
אל תדאגי. התהליך הזה בריא
הוא מאפשר לך לגדול ולגבש אישיות משלך.
אני מציעה לך לספר לאמא מה שאת יכולה ומה שלא תכתבי ביומן או במחברת כל שהיא שתקצי לך לעניין.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ענת, אני אנסה הכל!
שיר24/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)