צפייה בסרטי סקס באינטרנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפייה בסרטי סקס באינטרנט
    מיכל
    12/10/2009

לענת שלום.

שמי מיכל ואני אם לבן אחת עשרה וחצי. אתמול במקרה פתחתי את האינטרנט וראיתי שבני היה באתר של יו טיוב אתר סרטונים, אני חושבת שהוא הסתכל גם בסרט סקס אך אינני בטוחה. כאשר סיפרתי זאת לבעלי, הוא בכלל לא התרגש אלא להיפך עודד זאת וטען שאם אנחנו נמנע ממנו לראות דברים מסוג זה זה יכול לגרום לו למעצורים והוא יחפש דרכים לא מקובלות כדי לספק את סקרנותו.
    שאלתי אליך כיצד נכון להגיב ןהאם כדאי לחסום סרטים כגון אלו בגיל הזה שהוא נמצא. אשמח לקבל תשובה ממך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפייה בסרטי סקס באינטרנט

הוספת תגובה

• היי מיכל

ענת זפרני
    17/10/2009

ראשית סליחות על העיכוב במתן התשובה - עומס עומס....
    באתר מאקו העלו 21 סירטונים שלי מרצה מול בני נוער
    אני מציעה לך להיכנס לאתר מאקו
    בית ומשפחה
    בני נוער
    ולחפש את הסדנא
    מתואר שם שלב אחרי שלב איך להגיב:
    נושא שמעסיק במיוחד בני נוער הוא המיניות והמשיכה למין השני. בגילים אלו ישנה התעוררות של כל המערכת המינית, והמתבגרים בוחנים את עצמם ועסוקים בהשוואה לאחרים.

הכי חשוב לזכור שמין הוא צורך טבעי. אלא שכאשר המיניות של הילד פורצת, אנו ההורים לעיתים נקלעים למבוכה. כדאי להשתחרר ממנה ככל האפשר, כי יש לנו תפקיד מרכזי בהסברה בנושא ואנו יכולים לסייע לילד להתמודד עם שאלות שונות או עם קשיים שהוא חווה.

ברו איתו על משמעות יחסי המין והאחריות שיש לנקוט בעת קיום יחסי מין בהיבט הבריאותי והנפשי, אך אל תפחידו אותו.
    הסבירו למתבגר על אמצעי מניעה ועל חשיבותם: קונדומים למניעת מחלות, גלולות למניעת הריון- השילוב המנצח.
    אל תכעסו על היותו פעיל מינית, אבל דאגו לכך שהוא יודע לעשות זאת בתבונה.
    שמרו על דיסקרטיות וכבדו את הפרטיות שלו.
    אתרי פורנו: אל תאסרו עליו לשוטט באתרים שכאלה, כי אם לא בבית - הוא יחפש את זה בספריית בית הספר. מה שכן חשוב מאוד להדגיש בפניו זה שהאורגזמות המטורפות והאיברים המוגזמים שרואים בסרטים הללו - זה לא אמיתי ולא קשור למציאות כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו