מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נער בן 15שירז17/09/2007
הבן שלי לא יוצא מהבית
אין לו חברים
לא מתקשרים אליו , הוא גם לא מתקשר
כל היום מול המחשב או עם אחיו הקטן ממנו מ-4 שנים
ממש כואב לי הלב
אבל - המחנכת בבי"ס טוענת כי בבי"ס הוא תמיד מוקף בחברים אף פעם לא לבד
אז - מה קורה כאן איך אפשר לעזור לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירז
ענת זפרני24/09/2007המון ילדים בגיל שלו חווים יציאה מהבית ומפגש עם חברים כסוג של "עבודה", הם מותשים מהמפגש היום יומי בבית הספר וכשהם מגיעים הביתה הם נחים.
הבית האח וההורים מספקים להם את האינטראקציה שהם זקוקים לה.
דבר נוסף - ברוב הפעמים ילדים כאלו הם ילדים של הורים שגם הם (כלומר אתם) לא "חיות חברתיות" ובכל זאת הצלחתם לא רע...
אז
אני מציעה לך כמה דברים
1. לא ללחוץ
2. מדי פעם לשאול אם הוא רוצה לראות סרט בקניון את מוכנה להקפיץ אותו עם עוד חבר
3. להמשיך להיות בקשר עם המחנכת ולוודא שאכן יש לו מה שקוראים בשפה המקצועית "כשירות חברתית" ושהוא לא מבודד או דחוי.
4. לחכות. עם הזמן הוא ימצא את המקום שלו עם החברים וישתלב
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)