מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת..סופיה18/09/2007
ענת שלום...
רציתי לדעת אם יש סיכוי שבעיה נפשית תעבור מעצמה..
אני לא תמימה...אני פשוט מודעת לבעיה שיש לי...
יש הרבה אנשים עם בעיות שלא יודעים מה הבעיה .. ולא מתמודדים איתה..
אני יודעת מה הבעיה שלי ...(מה שאפילו מפחיד עוד יותר..)
אבל אני פוחדת ללכת לטיפול מכל מני סיבות ... וגם לא רוצה ללכת מסיבות מסויימות..(ממש לא מהטיפשות של פסיכולוג- זה ל"משוגעים" וכו...)
יש לי את הבעיה המסויימת הזאת שנים , (ואני מתכוונת להרבה מאוד זמן..) 10 שנים..
האם זה לא מאוחר מדי לטפל בבעיה?... ואם אני כבר יודעת מה הבעיה למה איני מצליחה להתגבר עליה?.... החלק הקשה מכל הוא לא הידע מה הבעיה?... ולדעת שאת בבעיה?... מה שאני יודעת באופן מובהק!!...
ואיך אפשר להתמודד עם בעיות שהן לא למשל...לפחחד מגוקים?... (זאת דוגמא טיפשית אני יודעת..) אבל הכוונה שאם היה לי פחד מגוקים אז היו מנסים להתמודד עם זה בעזרת אחזקתו... או להיות לידו..או משהו כזה?... אני לא בטוחה איני מבינה בזאת...
אבל אצלי הבעיה היא שונה ואיני חושבת שיש דרך להתמודד איתה..וזה גם דברים שלא כ"כ קיימים..
אתן דוגמא... (וזה באמת לא המקרה שלי..)... כשחברתי הייתה צעירה הייתה פוחדת ללכת לשתות כי פחדה שמישהו יחכה לה במטבח..היה לה פחד תמידי שכיאילו רודפים אותה או משהו כזה..
הפחד שלי הוא קצת דומה רק יותר עמוק מזה.. האם הסיכוי שהוא יעבור לי מתישהו לבד אינו אפשרי?..
בתודה מראש.. סופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופיה היקרה
ענת זפרני24/09/2007קודם כל המון המון אנשים סובלים מפחדים שנראים להם עצמם קצת "לא נורמאלים".
אם כולם היו מספרים לכולם על הפחדים שלהם כולם היו מרגישים טוב עם עצמם. "אני לא לבד.."
לכן
בבקשה
בבקשה
בבקשה
פני לטיפול.
רוב הדברים לא עוברים לבד.
את סובלת כבר 10 שנים ממשהו שניתן לטפל בו בתקופה קצרה ולמנוע ממך סבל
לא חבל?
אם אין לך כתובות או טלפונים
צרי איתי קשר
ואמליץ לך
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)