מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסכמים ומה שביניהםסמדר02/11/2009
בני בן ה13 לא מתיחס להסכמים על זמני שעורי בית וטוען שזה באחריותו ואני לא צריכה לנדנד.
הבעיה שאם לא מספיק להכין את שעוריו כי כבר עייף אני מעירה אותו מוקדם בבוקר כי הוא לא שומע את השעון המעורר.....
ההסכם שלו עכשיו אחרי לחץ מצידי שיכין שעוריו אחרי הצוהריים שאין יותר שעורים וזהו.לא מכין . לא רוצה ללכת לחוג מתימטיקה שלמעשה עבד קשה כדי להתקבל לשם בטענה שגוזל מזמנו.
איך נכנסים לראש הזה.......
לא רוצה ללכת ראש בראש אלא באמת שיפנים שזו טובתו . הרווח שלו. לא מצליחה ליישם. אם אני מתעקשת זה מתפוצץ לי בפרצוף וזו רק תחילת גיל הבגרות מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סמדר
ענת זפרני02/11/2009סמדר היקרה, הרשי לי לענות לך בשמו של בנך:
"אוף נמאססס לי!!!! אף אחד לא מבין אותי, אין לי כוח לכלום וזהו.
כל הזמן לימודים שיעורים בית ספר עבודות חטיבה חדשה ולחץ נוראי, וההורים שלי עומדים לי כמו שוטרים על המוח ומנג'סים: תקום תלך תכין שיעורים כאילו שאני איזה תינוק עלוב שאין לו חיים.... אני לא יכול יותר, בא לי לשכב במיטה לראות טלויזיה ולשחק במחשב. תעזבו אותי כבר!!!!!!"
בואי נתרגם לשפת מבוגרים:
"אמא יקרה, קשה לי. באמת שקשה לי. הכל נורא מלחיץ אותי. הלימודים הדרישות הציפיות שלכם שאני מרגיש שאתם בכלל לא מבינים כמה אני משתדל ולא תמיד הולךלי. נמאס לי לריב איתכם ומצד שני זה שאני רב איתכם נותן לי תחושה שאתם אוהבים אותי ואיכפת לכם ממני כי אתם לא מוותרים לי ולא מוותרים עלי.
אני רק התחלתי להתבגר, אבל אני עמוק עמוק בתוך סערת הנפש וההורמונים. אז אל תתיאשו לי עכשיו. תהיו חזקים מולי. מה שחשוב תתעקשו ומה שלא - הרפו (בלגאן בחדר מדי פעם שיעורי בית) ככה תהיה לי תחושה שאני יכול גם לפעמים לנצח אתכם ולהרגיש גדול.
נסי לדבר איתו ואולי אפילו "לתרגם" לו שאת מבינה מה הוא מרגיש ומה שאת בשום אופן לא מוכנה לוותר.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הצלחתי בהסכם עם בן 13 בעניני לי
טלטל02/11/2009הבן החליט כי לא מתאים לו יותר מורה פרטית שעזרה וקדמה אותו במשך שנתיים
בין יום קטע את הכל.
ראיתי בתחילת ספטמבר שצריך לזרום אז עשינו הסכם עד סוף אוקטובר אתן לו הזדמנות להוכיח
שהוא יכול לבד להתכונן למבחנים,שיעורים להכין ולקבל ציונים סבירים.
בסוף אוקטובר הפניתי את תשומת ליבו שלא היה כדאי שיפספס את המבחנים
של נובמבר בצהרים הוא אמר לי אמא אני החלטתי לחזור למורה לאור ציונים נמוכים באנגלית וספרות
נקווה שיתמיד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישר כוח
ענת זפרני02/11/2009אני מאמינה גדולה בהעברת האחריות לילד ולגורם חיצוני - סטודנטית או מורה פרטית שמגיעים ומוציאים את ההורים משדה המוקשים שנקרא פיקוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבים מעידים על אהבה??
סמדר02/11/2009למה ריבים מעידים על אהבה זה רק מתסכל ומעייף יש דרכים רבות לאהוב צריך את האנרגיה הזו להרבה דברים יפים אחרים לגמרי. זה התרגום רבים זה מראה שאיכפת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר02/11/2009בנוסף אציין שני מנסה לחלק את הזמן זמן לחברים זמן למשחקים זמן לחוגים וקצת שעורים למה זה קשה להבין??? למה זו בכלל סוגיה למחלוקת????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)