מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות מיניתשירה05/11/2009
בתי בת 18 וחצי , אני יודעת שבגיל הזה מאוד מקובל להיות מנוסים מינית או להתחיל להתנסות
מה שמפריע לי שלפני יומיים מצאתי אצלה גלולות בתיק , זה מאוד מפריע לי ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות מינית
אייל קנדינוף07/11/2009שלום לך
יש לך 2 אופציות-
1. להמשיך לדעת ללא שיחה איתה כך שזה ימשיך להציק.......
2. להזמין אותה לכוס קפה בחוץ איפוא שהוא, ולספר לה על מה שגילית ולקבל את התשובות שירגיעו אותך.
היא בת 18, כבר אישה צעירה ויש לה את כל החופש לבחור את דרכה, שימי לב שאת באה ממקום של שיתוף, סקרנות ורצון לתמוך ולא ממקום של שיפוטיות!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
גיא12/11/2009גיל 18 וחצי זה בכלל לא מוקדם להתחיל לקחת גלולות, הבת שלי התחילה בגיל 18 לקחת פמינט בגלל שהיא סבלה מעור פנים עם אקנה.
אולי מה שמפריע לך באמת זה שהיא לא סיפרה לך על זה? ואולי היא בכלל לוקחת את הגלולות למטרה אחרת ולא לקיום יחסי מין. היום יש לגלולה המון ייעודים טיפוליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרות רפואיות
שירה17/11/2009יכול להיות, מצד שני אני צריכה להיות מוכנה גם לאפשרות שהילדה שלי מקיימת יחסי מין
דברת עם הבת שלך על זה? היא סיפרה לך?
אני מקווה שהגלולות לא יפגעו בה בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוחה
שירה17/11/2009אם זה רעיון טוב כל כך בחוץ, מה אם היא תרגיש לא בנוח לדבר על העניין הזה ליד אנשים זרים ?
אני רוצה לדבר איתה אבל אני לא יודעת איפה להתחיל בכלל, איך להתחיל
אני לא מתכננת להיות שיפוטית רק קשה לי לחשוב שהילדה שלי התבגרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)