רוצה שיעזבו אותי בשקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה שיעזבו אותי בשקט
    שולי
    19/09/2007

אני בת 16 ואוהבת לקרוא הרבה. אני לא ממש מתעניינת באנשים שבכיתה שלי או בסביבה שלי כי (אולי זה נשמע שחצני, אבל זאת המציאות) אני יותר בוגרת מהם - לא מעניין אותי מי התחיל עם מי, ורכילויות ואיזה לק לשים על הציפורניים. יש לי שתי חברות שפחות או יותר בראש שלי ועוד כמה אנשים וירטואלים יקרים ובוגרים ממני שאת חלקם יצא לי לפגוש.
    ההורים שלי מודאגים ממני וכל הזמן מנסים לגרום לי לצאת ולפגוש בני גילי וללכת לכל המסיבות המטופשות שלהם שממש לא מעניינות אותי.
    איך אפשר להבהיר להם שטוב לי כמו שאני וכנראה שבעתיד, כשיהיו לי נושאי שיחה משותפים עם בני גילי המצב עשוי להשתנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה שיעזבו אותי בשקט

הוספת תגובה

• שולי היקרה

ענת זפרני
    24/09/2007

את איכותית ואת יודעת את זה
    ההורים שלך אוהבים אותך וגם את זה את יודעת
    הם דואגים שמא את מתבודדת ולא מוצאת את עצמך בחברת בני גילך ואז עולה שאלת השאלות "אז מה יהיה...."
    כלום.
    תני להם לקרא את השאלה שלך ואת התשובות שנתתי להורים שפנו אלי באתר זה ממש על אותה בעיה:
    הורים יקרים, בני נוער נמצאים בתהליך של הבשלה - המוח הבגרות הנפשית והפיזית ועוד. יש בוגרים יותר ויש פחות.
    תנו לילדה שלכם את התחושה שאתם גאים בה ומאמינים ביכולת שלה למצא את החברים שאיתם קל לה לתקשר ומעניין לה יותר.
    התאמצו בכוון של עידוד ולא של לחץ
    תאמינו לי שתגלו ילדה מדהימה
    גם אם היא לא "מסמר המסיבה"
    ואל תדאגו. היא תמצא את דרכה והיא כבר עכשיו מוצאת.
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו