הבת רוצה לעשות ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת רוצה לעשות ניתוח
    רבקה
    15/11/2009

שלום,

הבת שלי בת 17.5 החליטה שהחזה שלה ממש קטן ושהיא פשוט חייבת לעשות הגדלת חזה. אני מבינה את הרצון שלה אבל חושבת על כל הסיכונים ולכן מעדיפה שהיא לא תעשה. במיוחד שהיא כל כך צעירה, לפני לידות וכל זה. אנחנו כל הזמן רבות על זה (בעלי לא מתערב כי הוא מובך מהנושא).

אתמול בארוחת ערב היא אמרה לי שהיא ממש רוצה שאני אבוא איתה לפגישת ייעוץ בכללית אסתטיקה כי היא שמעה מחברה שלה שאחותה הגדולה (בת 21) עשתה שם ויצא לה מאד יפה.

האם הפתרון הוא ללכת איתה לפגישת ייעוץ, כלומר לשמוע מה יש לרופא להגיד ואז לבשר לבת שלי שאני לא מוכנה שהיא תעשה את הניתוח, או פשוט לא ללכת?

אני לא רוצה לריב איתה אבל אני לא רוצה שהיא תעשה ניתוח כזה מסוכן.

בנוסף כל החסכונות שלה היא חוסכת לזה והיא כמובן רחוקה מהסכום שצריך, למרות שהיא אמרה שהביטוח המשולם שלנו מכסה חלק אבל עדיין זה יקר אז היא די זקוקה לעזרה שלנו בזה.

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת רוצה לעשות ניתוח

הוספת תגובה

• לרבקה

אייל קנדינוף
    15/11/2009

שלום לך
    באופן אישי אני מתנגד באופן כמעט גורף לניתוחים פלסטיים שמקורם לא קשור לבריאות נוחות או עיוותים פיזיים, אך בעולמנו מי אני שדעתי תשמע.
    וזאת משום שנהפכנו לחברה שמעריכה בני אדם לפי המראה ולא לפי התוכן ושיש לכך השלכות איומות.
    דבר אחד לא כתבת, והיא מה דעתך בעניין? בנוסף, האם לפי ראייתך בתך זקוקה לניתוח?
    דבר אחד ברור!!
    בתך תעבור ניתוח פלסטי להגדלת החזה בעזרתכם או שלא- לאחר שתגייס את הסכום באופן עצמאי וימלאו לה 18 שנה.
    לכן הייתי מנסה להציע לה להמתין תקופה ולראות אם גם לאחר התקופה האמורה עדיין היא עומדת בהחלטתה ואם כן -לווי אותה והיי לה למשענת.

דרך אגב אם הניתוח היה כל כך מסוכן הוא לא היה כל כך פופולרי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור

ענת
    17/11/2009

אין לה חזה גדול אבל גם לי לא היה וזה אף פעם לא הפריע לי.
    החלטנו שאני אלך איתה לייעוץ אבל גם שהיא תחכה אחרי שתסיים את התיכון.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו