לבתי יש בעיות עם שתי חברות בבית ספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבתי יש בעיות עם שתי חברות בבית ספר
    ענת
    16/11/2009

לבתי יש חבר זה 9 חודשים. היא ילדה יפה אבל יש לה מידי פעם בעיות עם חברות. לאחרונה,
    שתי חברות שלה ניתקו איתה את הקשר וכשניסתה להתנצל (לדבריה על משהו שלא עשתה) ענתה לה אחת מהן - "אני אוהבת אותך אבל זה מאוחר מידי" מאז אף החריף המצב לא רק שהן לא חברות שלה הן עויינות מפיצות שקרים ומקללות (לא לשכוח שמדובר בבנות בנות 16
    כשבתי שאלה את אחת מהן מה קרה ושתסביר לה למה הן כועסות היא ענתה שהיא נוטשת אותם כל הזמן ולא נמצאת שם בשבילן מאז שיש לה חבר. אז בתי אמרה לה שהיא תעשה מאמץ לא לעשות את זה . עכשיו הן כבר אומרות שהן נתקו את היחסים איתה כי היא השתנתה והפכה לאגרסיבית ו"ביצ'ית" בתי אומרת שזה ההפך ושהיא ניסתה לסדר בטוב את המצב ולא הלך.
    מאד קשה לה והיא מבלה הפסקות שלמות בשירותים כדי שלא יבחינו שהיא לבד
    אני ממש אובדת עיצות ואין לי יותר מה להגיד לה כדי לשפר את מצבה .
    האם תוכלו לסייע ?
    המון תודה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לענת

אייל קנדינוף
    17/11/2009

ענת שלום
    אכן לפעמים בגיל ההתבגרות יכולים להתנהג באכזריות.
    חברותיה של בתך פשוט מקנאות. יעצי לבתך לבחור חברות חדשות ולהתעלם לחלוטין מאלה שמסרבות להיות איתה בקשר. הסבירי לה שהתנהלות זו נובעת מקנאה ולא בגלל ההתנהגות שלה. ולכן עליה להבין שהיא לא צריכה חברות כמותן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו