מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם הוריי החברהשמוליק מזיד18/11/2009
שלום.
ברצוני לפנות אלייך בבעייה שכבר ניסיתי לפתור אותה כמעט בכל דרך אפשרית בשנתיים האחרונות. אני וחברה שלי יוצאים כבר שנתיים. לפני כן היינו ידידים 3 שנים בזמן הידידות הקשר ביני לבין ההורים שלה היו מצוויינים . הם כיבדו אותי ואהבו אותי כאילו הייתי בנם. חברה שלי נפרדה מחבר שלה לשעבר ו4 חודשים אחכ' התחלנו לצאת הם לא כולכך חיבבו את החבר שלה לשעבר אבל גם לא התנגדו לו . מרגע שהם שמעו שאני והיא התחלנו לצאת זה קרה בערך חודש או חודשיים אחרי שהתחלנו לצאת חברה שלי העיזה לספר להם. ברצוני לציין שהקשר בין חברתי למשפחה שלה הוא מאוד הדוק.. על אף שאבא שלה מגיל צעיר מרבה לחטט לה בדברים, לנתב לה החיים לאודווקא בנושאי החברים גם לצורך העניין בנושאי הלימודים. למרות הרבה ויכוחים שלה איתו היא ואבא שלה וגם אמא שלה מאוד קשורים. יש לה אחות קטנה והיא בלי אחים נוספים. אני ממשיך את סיפורי- ברגע שאבא שלה הבין שאנחנו ביחד הוא לא קיבל זאת וגרר איתו גם את אמה. הוא התנהג אליי בתחילה בקרירות. ואחכ' הפסיק להתייחס אליי כלל וכלל. הוא אינו מסכים שאני יעלה אלייה הוא מנסה לשדך לה חברים אחרים עוקץ אותה ומקשה עלייה את החיים בכל עניין שקשור בי. לעולם לא היה לי ולו איזשהו חיכוחים נהפוך הוא תמיד התייחסתי אליו בכבוד וכשהייתי ידיד שלה הרגשתי שהוא מאוד מאוד מחבב אותי. בכל חג במשך השנתיים האחרונות עשיתי כבוד למשפחה הן בלשלוח פרחים, הן בלהתקשר. גם בימי הולדת. בכלל השיחות - השיחות היו קרירות. אני וחברה שלי מנהלים קשר חברות מצוויין בשנתיים האחרונות אנחנו אוהבים והקשר שלנו פורח חוץ מהנושא הכואב הזה. עליתי מספר פעמים לסבא וסבתא שלה מצד האמא והתקבלתי שם בחום. אמא שלה מתייחסת אלי נחמד מאד אם זה בטלפון או מפגש אחר אבל לפי חברה שלי מדובר בהצגה. וכל המשפחה שלה מעדיפים שניפרד. אחותה מאוד מחבבת אותי. באחד הפעמים עזרתי לאחותה בבגרויות בזמן שאבא ואמא שלה לא היו בבית בזמן שהם חזרו רק האמא עלתה-נכנסה ישר לחדש והאבא העדיף להשאר מחוץ לבית בשלב הזה פיניתי את המקום והעדפתי ללכת על מנת שאביה יעלה. . מאז שאני וחברתי חברים לעולם לא ניהלתי איתו שיחה רצינית ומספר פעמים ניסתי להציע לו את זה בשיחות טלפון אך הוא התנגד ישירות. לעולם לא נאמר במפורשות סיבת הדחייה הרישמית אך מחברה שלי נמסר כי הוא חושב שאני 'שולט' בה ואני מתחמן אותה להיות לצידי. חשוב לי לציין שאין לי שום עניין של כבוד בנושא אני מוכן לעשות את הכול. אבל אני מרגיש שניסיתי כבר הכול. אני מרגיש שעשו לי סוג של רצח אופי מרגע שהפכתי לחבר שלה. אני כולכך רוצה שהעינינים יסתדרו..אני באמת מוכן לעשות הכול. אני וחברתי שנינו בני 22. ואם לא צייניתי ההורים שלי מאוד מקבלים ואוהבים את חברתי. אמא שלי יודעת שאבא שלה קצת קשה אך היא לא יודעת את חומרת המצב האמיתי. אודה לך מאוד אם תעזור לי בנושא ואיך אביה מתנהג אלייה בצורה כולכך קשה וקיצונית לעולם לא עשיתי משהו רע. המון תודה לך, שמוליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שמוליק
אייל קנדינוף19/11/2009תרפה!!!!
הוא לא רוצה לפגוש אותך ? שלא יפגוש.
זאת לא המלחמה שלך, ואתה לא יכול להכריח משהו לאהוב אותך ולכבד אותך.
כנראה שלאבא יש תוכניות אחרות בשביל בתו ואתה משבש לו את התוכניות. זה בין חברתך לבין אביה.
תוריד לחץ בעניין גם מחברתך. תאמין לי שהיא סובלת יותר ממך כי היא בין הפטיש לסדן.
תן לה להוביל את הדרך עם משפחתה ואתה אהוב אותה ותמוך בה ככול יכולתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)