מעבר לחטיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לחטיבה
    חסויה
    27/11/2009

אני בת 12 וחצי והשנה עליתי לכתה ז'. המעבר הזה קשה מידי בשבילי אני לא מפסיקה לבכות כשאני לבד, כל יום הכאב הזה רק הולך וגודל במקום שיפחת. אני כל הזמן חושבת רק על זה, על הכתה הישנה שלי ועל המחנכת שלי שהייתה איתנו מכתה ד'. אני כ"כ מתגעגעת אלהים!!!!
    כל הכאב שאני מרגישה הוא כאב גדול מדי בשביל בן אדם אחד. כל פעם שאני לבד בבית אני צופה בדיסק של מסיבת הסיום שלי, עשיתי מיליון עותקים לדיסק הזה...
    בשנה שעברה עשו לנו הכנות לקראת המעבר אבל לי זה לא עזר. כל פעם שאומרים לי משהו על המעבר הדמעות יוצעות מעני בלי שליטה.
    יש לי כתה לא כל כך טובה כי היא תמיד מפריעה בשיעורים וכו'.... שנה שעברה הכתה שלי הייתה הכתה הכי טובה בבית הספר מכתה א' תמיד כל המורות אמרו שאנחנו הכתה המצטיינת של בית הספר. יום אחד כל שכבה ז' התכנסה באודיטוריום כדי לדבר על אלימות ואיך אפשר למנוע אותה. השיחה התגלגלה לכיוון המעבר לחטיבה ולא יכולתי לקשיב לזה יותר, אמרתי למורה שהשגיחה עלינו שאני חייבת ללכת דחוף לשרותים ויצאתי, לא הלכתי לשרותים אלה התכוונתי להבריז, המכנכת שלי יאנה הייתה בסביבה וראתה אותי, היא שאלה מה אני עושה עניתי לה שאני עפה מהתיכון הזה, באודיטוריום כרגע לא מדברים על אלימות אלה על המעבר לתיכון וזה לא הנושא הכי קל אצלי אמרתי לה. כשהתחלתי להגיד את המעבר לתיכון והתחלי לבכות, המורה שלי לא אמרה כלום בנראה היא הבינה עד כמה הנושא הזה רגיש אצלי והברזתי משם. למזלי ההורים שלי עבדו ולא היו בבית, הם חוזרים הביתה בשמונה או בשבע בערב אז רצתי לבית שלי וכל היום בכיתי.

מה אני יכולה לעשות כדי שהכאב יפכת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לחטיבה

הוספת תגובה

• מעבר לחטיבה

אייל קנדינוף
    28/11/2009

היי
    אני מזה מבין אותך. גם אני שונא שינויים. זה כמו שמוציאים אותך מהבית שלך למקום חדש שבו אתה לא מכיר אף אחד ואפילו המזג אויר שונה והכול נראה פשוט לא מתאים.
    זה ממש יכול לכאוב בכול מיני מקומות בגוף-עיניים ובעיקר הלב.
    אבל מה לעשות- אלה החיים. כל הזמן בחיים שלי שיניתי מקומות.
    מהגן לבית הספר ומשם לתיכון ואחרי זה לצבא וכשזה נגמר אז לחיים(שזה הכי מפחיד) ואז אוניברסיטה ונראה לי שזה אף פעם לא מסתיים.
    אז פשוט החלטתי שאני מתחיל לא לשנוא שינויים כי הם כל הזמן באים ואני לא יכול לעשות שום דבר בעניין. ויותר מזה, כל פעם שקורה לי שינוי בחיים אני ישר מחפש מישהו שגם עובר את אותו שינוי וביחד אנחנו עוברים את זה יותר בקלות.
    אז זה מה שאני מציע לך- להבין שזה חלק מהחיים ואפשר אפילו להתחיל להינות מזה ולדעת שזה גם זמני כי אחרי החטיבה מגיע התיכון !!!!!!!
    אז בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו