דימוי עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימוי עצמי
    אור
    30/11/2009

שלום,
    ביתי בת 15.5 ,אומרת לי מידי פעם שאינה אוהבת את המראה שלה, בתחילת השנה היא היתה
    מטפחת את עצמה ודואגת להופעתה. בזמן האחרון היא פשוט מזניחה את עצמה. כשאניי מציעה
    לה לשים לב להופעתה ,היא מתעלמת ומבקביל מזכירה חברות אחרות" שנראות טוב". יש לציין
    שביתי נערה נאה למראה, כאשר אנו בבית היא לפעמים אומרת לי שהיא אוהבת את גופה, מצד
    שני שהיא בנוכחות אנשים לדבריה היא לא מרגישה כך. ואומרת לי שאין לה רצון להשקיע בהופעתה.
    אודה לכם באם תייעצוני כיצד להתייחס או לא להתייחס, נראה זה שמצב זה משפיע על מצב רוחה.
    בברכה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימוי עצמי

הוספת תגובה

• דימוי עצמי

אייל קנדינוף
    30/11/2009

שלום לך
    אוי גיל ההתבגרות, מתי הוא יגמר?
    החיים בחברה תחרותית ששמה לה כמודל להצלחה דוגמניות שדופות על גבול האנורקסיות מחולל שמות בדימוי העצמי של בני הנוער של היום.
    יש מה לעשות.
    הנהגה שלך מולה.
    על תדברי איתה על כמה היא יפה אלא קחי אותה איתך לתהליך של make over שאת רוצה לעשות לעצמך ורימזי לה שאם היא רוצה היא מוזמנת להשתתף בחגיגה.
    מספרה, בגדים, מניקור, פדיקור ובסוף מסעדה טובה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו