מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצהחסויה01/12/2009
אייל שלום ..קראתי את תגובתך לאמא של בן ה15 !! לי יש ילד בן 16 גם שמורד לא פעם אך אצלנו קצת אחרת יש אב בבית אשר הקווים אצלו זה שחור ולבן אין ויתורים ואני לפעמים נשברת ..הבן הידדרדר בלימודים ממש דרסטי מעשן סיגריות ונרגילה וכמובן מכחיש (אבל הוא מגיע מסריח הביתה וטוען שעישנו לידו)השבוע אחד מחבריו היה אצלנו עם ילקוט הם ישבו במחשב(אשר נמצא בסלון)אני כמובן ניגשתי לחדרו והיה ריח מוזר פתחתי את התיק של החבר וראיתי נרגילה כשפניתי לבני לשיחה בצד הוא לא הכחיש אך אמר שלא הוא זה שמעשן ..כמובן מנעתי ממנו לצאת באותו הערב וסידרתי לו כבר תכנית ללכת עם בעלי לסידור כל שהוא.(הרגשתי שלערב אחד הצלתי את בני!! ) אך עד מתי ??
איך גורמים לו לא לעשן?? כמה פעמים הסברנו לו את חומרת העניין את הסכנות הבריאותיות ההשלכות של העישון אך לשווא.
זה פשוט עובר גבולות אין כוחות להתמודד עם זה!! כואב לי לומר אך הבן יצא למסע של שבוע עם השכבה שלשום.. ומאז שורר בבית שקט ושלווה ללא צעקות ללא מריבות פתאום אני מוצאת זמן גם לילדה הקטנה (12) ואני מתפנה לעוד דברים כי כשהוא נמצא הכל סביבו.. מה אפשר לעשות שיהיה כיף לגור בבית?? איתו זה פשוט נוראי.......
ולגבי הלימודים זה סיפור בפני עצמו הוא לא רוצה ללמוד מה שגרם לו ירידה בלימודים אפילו היתה לו פגישה עם מנהל בית הספר .אני מגבילה יציאות זה רק בימי שישי ועד שעה 3 דמי כיס הוא כמעט ולא מקבל (בגלל העישון)אני לא יודעת איך להמשיך כבר .....די מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
אייל קנדינוף01/12/2009שלום לך
משום מה, וזאת השערה, יותר כמו גישוש ראשוני, נראה שהקושי האמיתי נובע מחוסר הסכמה או תיקשורת בינך לבין בן זוגך?
אם כך, אזי יהיה כדאי לפנות ליעוץ/אימון הורים בהקדם האפשרי כדי לרכוש כלים מתאימים שיוכלו להוריד את הלהבות בבית ולאפשר חיים תקינים.
מחכה לעידכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)