אמא מאוכזבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מאוכזבת
    עדי
    13/12/2009

שמי עדי אמא לנער בן 15וחצי בחופש הגדול האחרון חל שינוי דרסטי בהתנהגותו הוא החל לצאת מבלי לדוח עם מי ולאן בהתחלה עוד איכשהוא הוא היה נשבר ומעדכן אך כעת ממש לא. יש לציין שמדובר בילד שלפני כן לא היה יוצא הוא התחיל תיכון והחליט שלימודים זה לא בשבילו לא לומד כלל עד התיכון היה תלמיד טוב ממוצע 85 וכאן הוא לא רוצה לשמוע שהוא חייב להשקיע יש בגרויות אבל כל שיחה מתחילה בחוסר כבוד מצידו כלפיי הוא מסלק אותי מחדרו וטורק את הדלת הוא לא מגלה עיניין יש לו שליליים וזה לא מזיז לו. אני מתה לדבר לליבו אבל זה לא הולך הוא בשלו מרים קול ולאחרונה ראיתי סיגריות אני מניחה שהוא מעשן 1 או2 ליממה כיוון שבמשך השבוע הוא בבית ולא מסתובב. לבית הספר לדבריו לא צריך ללכת הוא נעדר הרבה אני לא יכולה יותר. בעלי לא דמות חזקה בכדי להחזיר אותו לתלם הוא בהכחשה שזה גיל התבגרות אך לא לוקח אחריות . שוחחתי עם המחנחת לגבי המצב אחרי החופש יקראו לו לשיחה עם היועצת, אני לא מאמינה שמשהו יקרה הוא לא מקשיב אני חשה במלחמה מתמדת עימו ודרך ללא מוצא. אני מאבדת שליטה עליו כל דבריי נופלות על אוזניים אטומות-מי אני בשבילו? אני מתוסכלת מכל המצב. אני אשמח לקבל הכוונה ולמי צריך לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מאוכזבת

הוספת תגובה

• אמא מאוכזבת

אייל קנדינוף
    13/12/2009

שלום לך
    אין לך מה להיות מאוכזבת על כך שאין לך את הכלים המתאימים להתמודד עם המצב.
    בנך משווע לגבולות שיגידירו לו את הדרך ובאין כאלה האנרכיה משתוללת. שיחות לא יעזרו אלא דרך ברורה שתגדיר לו מה אפשרי ומה לא על בסיס של עולם המבוגרים.
    המלצתי היא לפנות במהרה לאימון/יעוץ הורים.
    הוא בן 15 ועד 18 הדרך עוד ארוכה.
    את מוזמנת לפנות אלי אם במייל או בטלפון להתייעצות
    0502-451581

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו