שעות טלפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעות טלפון
    אמא
    14/12/2009

בני בן ה13 עובר את הגבול בלשוחח בפון עם חבר מעל שעתיים שלוש רצוף הפסקונת ושוב לדבר שעות לאורך כל היום והערב.....לפעמים נשבר לי ואני מנתקת לו את הפון אך זה כבר בכעס והוא בתגובה לא מדבר איתי ...קשה לי... מה עושים??? יש לציין שהוא בן יחיד ואני גרושה כך שהבית ריק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעות טלפון

הוספת תגובה

• כשהבן מדבר הרבה בטלפון

שלי ורדי
    15/12/2009

שלום לך,
    אני רואה את התופעה של מתבגרים המדברים הרבה בטלפון כמבורכת במידה מסוימת (חוץ מעניין ההוצאה הכספית כמובן) . הבן שלך מנסה להתקרב לבני גילו, ליצור קשר, ליצור אינטימיות בעצם,-זו המשימה העיקרית והחשובה בגיל זה. מישהו פעם אמר לישזה במקום שיחה עם פסיכולוג, ופסיכולוג עולה יותר ביוקר... אז אם הוא מדבר, לפחות תבקשי ממנו לדבר בטלפון קווי, בשביל הבריאות ובשביל להפחית בהוצאה הכספית. תראי לו שאת מבינה ושמחה במידה על כך שיש לו חברים. תנסי לדבר בהיגיון שלו, שיבחר שעות הגיוניות ושהשיחות לא יבואו על חשבון מטלות חשובות אחרות שלו במשך היום.
    בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו