מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה להגיד לילדה ?שירה17/12/2009
שלי שלום רב,
יש לי ילדה בת 12 שאבא שלה הומו אני לא יודעת אם היא יודעת ( יצא ממהארון לפני 9 שנים בהיותה בת 3 והתגרשתי ממנו ).
אבא שלה כל הזמן ישן עם חבר כשהיא נמצאת אצלו ובכלל כל פעם הוא מחליף בני זוג
סיפרתי לחברות וכולן מזועזעות ואומרות לי לספר לה את האמת
כבר דיברתי עם אבא שלה ואמרתי לו שזה שחשוב שהוא ידבר איתה ויסביר לה הכל אך קשה לו לדבר על זה ויש לנו ויכוחים ו.
אני כל הזמן בתחושה שאני עושה משהו לא נכון והילדה מבולבלת
היא אומרת לי שנמעס לה שכל פעם יש מישהו חדש והיא נקשרת והוא הולך או במקביל הוא עובר לגור איתו ואחר כך נעלם .
הסברתי לה שהיא לא יכולה לקבוע מי החברים של אבא שלה .
מה לעשות האם לספר לה ?
אני חוששת שזה יעשה לה רק רע לחשוב שאבא שלה שוכב עם גברים ואת כל הסיטואציה .
מתוסכלת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות האם לדבר גלויות עם הילדה
שלי ורדי17/12/2009שלום שירה,
באמת מצב מורכב, להיות בת לאב הומו סקסואל זה עדיין ספור מסובך במקומותינו, למרות הלגיטימציה החברתית הגוברת. איך הבעייה הגדולה באמת, נראה לי שקשורה להתנהלות החיים שלו ובעובדה שהוא חושף את בתכם לכל מערכות היחסים שלו וכל זאת בלי להסביר לה כלום על מצבו. למעשה זה מצב בלתי אפשר, אבסורדי -הבת שלך יודעת, אין לי ספק, רק לא אמרתן את המילה לא נתתם למצב שם יותר מכך, היא אולי מנסה חלקית להדחיק, לא להתעסק עם זה כי אתם לא מדברים על זה אתה והי אגם לא מרשה לעצמה לדבר אתכם על זה. הוא נראה לי אדם בלי גבולות ובלי שיקול דעת אחראי כלפי החינוך והרגשות של הבת. אני חושבת שאת כן חייבתלדבר אתה, להסביר לה על נטיותיו, וללאפש רלה לשאול שאלות. גם את צריכה לדבר אתו על כך שלא יחשוף אותה כל פעם למערכת זוגית זמנית . את צריכה לעמוד על זה, לדעתי נעשה לה נזק גדול בכמה רמות: נחשפת למודלים של זוגיות אקראית, חווה קשר עם הורים בלתי אפשר בו אין דיבור על דברים אמיתיים שקורים בחייכם, נקשר לאנשים שנעלמים לה, מה שנותן לה חוויה של ארעיות ואי בטחון ביחסי אנוש. אתם חייבים לשנות זאת ומהר!
בהצלחה,
ובתקווה שיהיה שינוי,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)