אבא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שלי
    מיטל
    17/12/2009

שלום!

קוראים לי מיטל ואני בת 17 , לא מזמן אבא שלי התחיל להתעניין במחשב, כמובן שגם במידע שהוא נותן. מאז שלימדתי אותו להיכנס לאינטרנט , אני מגלה שהוא לא בדיוק עסוק בלהתכתב עם חברים אלא הוא מרבה לראות שם פורנו. כמובן שהוא אינו יודע שיש לי דרך לראות זאת , אחרת הוא היה מפסיק.
    אני מאוד מכבדת את אבא שלי אבל הפעם אני לא מסכימה עם רצונו, עזרו לי להגיע להחלטה נכונה.

תודה מראש
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא שלי

הוספת תגובה

• איך להתייחס ל התנהגות של אבא

שלי ורדי
    17/12/2009

היי מיטל,

מ בינה לליבך, מביך לחשוב שאבא שלך מתעניין בסקס...!
    הבעייה היא לא אביך, כי זה משהו די שכיח ונורמטיבי , העובדה אנשים משתמשים במחשב כדי לספק סקרנות ומתח מיני. גברים, נשים, נערים ואף נערות ..עושות זאת, כל אחד בשכיחות שמתאימה לו.
    הבעייתיות היא פה מקומך כבת שלו, המבוכה והתחושה הלא נעימה לדעת שאביך מתעסק עםנושאים אכלה. ילדים נוטים לחשוב ולקוות שהוריהם לא מיניים, שרק ממלאים פונקציות הוריות. אך למעשה להוריםי ש עוד זהויות ותפקידים ותשוקות.. העצה שלי-אם את יכולה- אל תתעסקי עם זה, אל תיכנסי לראות מה ראה, הוא רואה מה שכל מבוגר אחר רואה, תתרחקי מהנושאים האלה. הוא לא עושה שום דבר רע בסה"כ. הפורנו היה מאז ומתמיד ויהיה כנראה גם בעתיד מפלט למתח ולתשוקות מיניות שלא ממומשות בהכרח במציאות.

אני חושבת שעם הזמן , כשתהיי בוגרת יותר, ותצאי מהמקום של הבת הקטנה, תרגישי שפחות מפריע לך,
    מקווה שעזרתי,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עזרת

דוד
    04/03/2010

היא במתח נפשי ואת גורמת לה לפחד מאוד כאילו זה נורמלי שאדם נשוי יראה פורנו מי נתן לך להיות יועצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו