מה לעשות??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות??
    טלי
    17/12/2009

יש ילד אחד בכיתה שאני מחבבת...איך אני יכולה לדעת עם הוא אוהב אותי ומה עלי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות??

הוספת תגובה

• מה לעשות?

שלי ורדי
    17/12/2009

היי טלי,
    אני לא ידועת בת כמה את, משערת שאת תיכוניסטית.. את רוצה לדעת האם את מוצאת חן בעיניו..
    אני מציעה לך לשים לב אם הוא מביט בך לעתים קרובות, האם יש איזה מתח באויר כשמבטיכם מצטלבים.. תשאלי חברות שלך, תבקשי לדעתן, האם הן חושבות שיכולה להיות התאמה ביניכם, האם הן קולטות שיייתכן ומתעניין בך. בעצם על מנת לדעת ולהרגיש צריך להתקרב אליו, ייתכן ועדיין לא מרגיש כלום וצריך להכיר אותך. האם את יכולה ליצור הזדמנויות להכיר אותו? את יכולה להתקרב לחברים/חברות שלו בכתה? או להיות קרובה במקומות שהוא נמצא, ומבלה. הצעד הראשון הוא להתקרב על מנת ליצור תנאים להיכרות. אולי דרך המסנג'ר /מקושרים וכדומה,תוכלי ליצור קשר יותר אישי אתו.
    חשוב לנסות, לדעת איפה את עומדת , לדעת שאת לא מפספסת, את כדאי להיות אמיצה, בתנאי שיש שיקול דעת סביר שכן יכול להיות שמתעניין בך.

בהצלחה רבה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו