גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    גיא
    24/12/2009

יש לי בת בגיל ההתבגרות שסובלת מפצעים בעור הפנים והרופא ייעץ לה להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון כטיפול לבעיה. העניין הוא כזה, אני חוששת שזה יכניס לה רעיונות לראש..
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• כמה שאלות

הילה
    24/12/2009

חשבת לדבר איתה על הנושא?
    בת כמה היא? יש לה בן זוג?
    האם אי פעם שוחחתן על הנושא של יחסי מין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגיא

שלי ורדי
    25/12/2009

שלום לך,
    בתך בגיל ההתבגרות, הרעיונות כבר נמצאים אצל בתך, מתוקף חשיפתה בעולם המודרני רווי ממידע, ובטח עקב התעניינותה הטבעית בגיל זה במין השני ובמין . אם או בלי גלולות, אם היא רוצה לעשות משהו, היא תעשה. אולי הקושי שלך להתייחס, לדבר בכלל על משהו שיש לו אסוציאציה ישירה למין עם הבת?
    אם זה כך, תדע שכל עוד אתה לא נבוך, המבוכה שלה תהיה פחותה. מלבד זאת, רופא יכול לתת הסברים טובים, הם יודעים להסביר את האיזן ההורמונאלי שהגלולות גורמות יותר טוב מאיתנו.
    מניסיון שלי עם בנות, למרות שיודעותאת המטרה הראשונית של הגלולות, רבות מהן יודעות דרך חברותיהן על השפעתם לפצעים ולא עושות מזה עניין.
    לדעתי, אין לך מה לדאוג. הדאגה היא לשמור את הבת קטנה קצת עדיין, ולא לחשוף אותה לענייני מבוגרים.
    בהצלחה,
    שלי ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו