מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותגיא24/12/2009
יש לי בת בגיל ההתבגרות שסובלת מפצעים בעור הפנים והרופא ייעץ לה להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון כטיפול לבעיה. העניין הוא כזה, אני חוששת שזה יכניס לה רעיונות לראש..
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות
הילה24/12/2009חשבת לדבר איתה על הנושא?
בת כמה היא? יש לה בן זוג?
האם אי פעם שוחחתן על הנושא של יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגיא
שלי ורדי25/12/2009שלום לך,
בתך בגיל ההתבגרות, הרעיונות כבר נמצאים אצל בתך, מתוקף חשיפתה בעולם המודרני רווי ממידע, ובטח עקב התעניינותה הטבעית בגיל זה במין השני ובמין . אם או בלי גלולות, אם היא רוצה לעשות משהו, היא תעשה. אולי הקושי שלך להתייחס, לדבר בכלל על משהו שיש לו אסוציאציה ישירה למין עם הבת?
אם זה כך, תדע שכל עוד אתה לא נבוך, המבוכה שלה תהיה פחותה. מלבד זאת, רופא יכול לתת הסברים טובים, הם יודעים להסביר את האיזן ההורמונאלי שהגלולות גורמות יותר טוב מאיתנו.
מניסיון שלי עם בנות, למרות שיודעותאת המטרה הראשונית של הגלולות, רבות מהן יודעות דרך חברותיהן על השפעתם לפצעים ולא עושות מזה עניין.
לדעתי, אין לך מה לדאוג. הדאגה היא לשמור את הבת קטנה קצת עדיין, ולא לחשוף אותה לענייני מבוגרים.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)