מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרדתמאוד! גיליתי הודעות סקס בניידgabriela24/12/2009
של הבת שלי! היא עוד לא בת 13!!!
ברגשות מעורבים, מדי פעם אני בודקת את הסטורית האסאמאסים והטלפונים של הבת שלי. אני יודעת שמצד אחד אני חוטאת לפרטיותה, ועד היום אכן לא היתה לי סיבה לדאגה,. עשיתי את זה, שוב, לא בלב שלם, אבל כולנו מודעים לקלות הבלתי נסבלת בה הטכנולוגיה מאפשרת לילדים צעירים להחשף לתכנים לא מתאימים
ואכן, בצער גדול אני כותבת את זה, גיליתי שהאימה מתממשת בביתי שלי!! לפני כשעה עברתי על הטלפונים האחרונים ומצאתי לתדהמתי מסרים מיניים בוטים- ולא ברור לי עם מי כי זה שם לא מוכר. אני אפילו לא יודעת בן כמה האיש/בחור/ילד?
כאילו זה לא מספיק בגלרית התמונות מצאתי תמונות של בתי בתנוחות מיניות מפורשות
מה אני עושה?! הבטן שלי מכווצת לא יודעת איך לגשת אליה- להעלות את זה באופן ישיר? מה הטקטיקה המומלצת?
אנא עזרו לי! אני לא יודעת מה לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבריאלה
שלי ורדי25/12/2009שלום גבריאלה,
אכן זה מבהיל ומדאיג, לדעתי אין מנוס משיחה, עימות עם הבת ועם המדע שייש לך. עדיף לעשות זאת תחילה כאשר את לבד אתה, או ביחד עם חברת משפחה,.
נראה לי שעדיף בלי אבא, כיזה היה מצב מביך.
צריך להגביל אותה, לפקח עליה, וגם לדבר ולנסות להבין לליבה, למה היא מרחיקה לכת כל כך ואין לה גבולות.
נדמה שיקול דעתה לקוי . צריל להבין את הסיבות , בד בבד עם ההגבלות. תצטרכו בוודאי ייעוץ משפחתי .
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברנו איתה..
gabriela26/12/2009קיימנו שיחה, בעלי ואני. כצפוי היא התכנסה בתוכה ולא רצתה לשתף פעולה. היא אישרה לבסוף את מה שכבר ידענו ולא הכחישה. נראה לי שהיא לא מפנימה את חומרת העניין. כרגע ניתקנו אותה מהנייד והאינטרנט- ברור שזה לא לאורך זמן ורק אמצעי זמני עד לבירור המהותי של מעשיה- כמו שאמרת, להבין למה עשתה את זה וחרגה בצורה כל כך בוטה מכל מה שנאסר עליה והוסבר לה במפורש עשרות פעמים.
זו ילדה מאוד אינטליגנטית והסקרנות הרגה את התמימות
אני כותבת בצער גדול כי עדיין איני מבינה כיצד זה קרה לי, לנו ומפחיד אותי לחשוב מה עלולות להיות ההשלכות של מעשיה
אנחנו נתחיל כנראה כבר שבוע הבא יעוץ משפחתי למרות שהיא לא מעוניינת אך הבהרנו לה שזה לא נתון להחלטתה
תודה על תשובתך- אם מפוחדת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה אתרים בהם אוכל לקרוא בנושא זה
gabriela26/12/2009כיצד לטפל ולמוע מקרים כאלה או דומים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבריאלה
שלי ורדי29/12/2009טוב אתם עושים , כהורים אתם לא שמים בצד את הבעיה ויש לכם את האומץ לדבר ולנסות להבין דברים כואבים, יום אחד היא תודה לכם על זה.
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)