מוטרדתמאוד! גיליתי הודעות סקס בנייד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדתמאוד! גיליתי הודעות סקס בנייד
    gabriela
    24/12/2009

של הבת שלי! היא עוד לא בת 13!!!
    ברגשות מעורבים, מדי פעם אני בודקת את הסטורית האסאמאסים והטלפונים של הבת שלי. אני יודעת שמצד אחד אני חוטאת לפרטיותה, ועד היום אכן לא היתה לי סיבה לדאגה,. עשיתי את זה, שוב, לא בלב שלם, אבל כולנו מודעים לקלות הבלתי נסבלת בה הטכנולוגיה מאפשרת לילדים צעירים להחשף לתכנים לא מתאימים
    ואכן, בצער גדול אני כותבת את זה, גיליתי שהאימה מתממשת בביתי שלי!! לפני כשעה עברתי על הטלפונים האחרונים ומצאתי לתדהמתי מסרים מיניים בוטים- ולא ברור לי עם מי כי זה שם לא מוכר. אני אפילו לא יודעת בן כמה האיש/בחור/ילד?
    כאילו זה לא מספיק בגלרית התמונות מצאתי תמונות של בתי בתנוחות מיניות מפורשות

מה אני עושה?! הבטן שלי מכווצת לא יודעת איך לגשת אליה- להעלות את זה באופן ישיר? מה הטקטיקה המומלצת?
    אנא עזרו לי! אני לא יודעת מה לעשות
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגבריאלה

שלי ורדי
    25/12/2009

שלום גבריאלה,
    אכן זה מבהיל ומדאיג, לדעתי אין מנוס משיחה, עימות עם הבת ועם המדע שייש לך. עדיף לעשות זאת תחילה כאשר את לבד אתה, או ביחד עם חברת משפחה,.
    נראה לי שעדיף בלי אבא, כיזה היה מצב מביך.
    צריך להגביל אותה, לפקח עליה, וגם לדבר ולנסות להבין לליבה, למה היא מרחיקה לכת כל כך ואין לה גבולות.
    נדמה שיקול דעתה לקוי . צריל להבין את הסיבות , בד בבד עם ההגבלות. תצטרכו בוודאי ייעוץ משפחתי .

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברנו איתה..

gabriela
    26/12/2009

קיימנו שיחה, בעלי ואני. כצפוי היא התכנסה בתוכה ולא רצתה לשתף פעולה. היא אישרה לבסוף את מה שכבר ידענו ולא הכחישה. נראה לי שהיא לא מפנימה את חומרת העניין. כרגע ניתקנו אותה מהנייד והאינטרנט- ברור שזה לא לאורך זמן ורק אמצעי זמני עד לבירור המהותי של מעשיה- כמו שאמרת, להבין למה עשתה את זה וחרגה בצורה כל כך בוטה מכל מה שנאסר עליה והוסבר לה במפורש עשרות פעמים.
    זו ילדה מאוד אינטליגנטית והסקרנות הרגה את התמימות
    אני כותבת בצער גדול כי עדיין איני מבינה כיצד זה קרה לי, לנו ומפחיד אותי לחשוב מה עלולות להיות ההשלכות של מעשיה

אנחנו נתחיל כנראה כבר שבוע הבא יעוץ משפחתי למרות שהיא לא מעוניינת אך הבהרנו לה שזה לא נתון להחלטתה
    תודה על תשובתך- אם מפוחדת מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה אתרים בהם אוכל לקרוא בנושא זה

gabriela
    26/12/2009

כיצד לטפל ולמוע מקרים כאלה או דומים? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבריאלה

שלי ורדי
    29/12/2009

טוב אתם עושים , כהורים אתם לא שמים בצד את הבעיה ויש לכם את האומץ לדבר ולנסות להבין דברים כואבים, יום אחד היא תודה לכם על זה.
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו