עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    יעל
    31/12/2009

שלום , שמי יעל , אני בת 14, ואני B (אוהבת גם בנות וגם בנים)
    אף אחד ל יודע את זה , חוץ מילדה אחת שאני בקשר איתה רק מהאינטרנט ...
    הבעיה עכיו שנדלקתי על חברה טובה שלי (אנחנו חברות כבר 9 שנים) , על עוד חברה שגרה בצפון (גם היא B) , ועוד אחת מהכיתה שלי שהיא לסבית ונראלי שגם היא נדלקה עליי ...
    השאלה שלי מה אני עושה עם זה ?
    ועוד שאלה שקשורה לנושא -
    שאלתי את חברות שלי כמה פעמים אם הן אוהבות לסביות , חלק אמרו שלא מפריע להן אם את לסבית או לא , וחלק אמרו שהן לא סובלות אותן ... אם אני אגיד להן שאני B אני אאבד הרבה מהחברות שלי ...
    מה אפשר לעשות ? להגיד להן בכל זאת ולקוות שיקבלו אותי , או פשוט לא להגיד כלום ?

תודה , יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• ליעל

שלי ורדי
    03/01/2010

שלום יעל,
    מדברייך יש רושם שאת סגורה על הזהות והעדפות המיניות שלך. גילך צעיר, האם זה נכון שאת בטוחה בזהותך המינית? זה נראה לי עניין חשוב שכדאי לתת לו את הדעת בכובד ראש, ואם זה נכון, לבדוק האם זה מבלבל אותך ואילו רגשות זה גורם לך. שנית, את מתארת רגשותייך אל כמה בנות. אני עדיין מאמינה בלי קשר לזהות מינית, שאם מתאהבים או נדלקים על הרבה אנשים, במקרה שלך - בנות- בו זמנית, זה סימן שלא ממש אוהבים אף אחד, אלא זה ביטוי של הצורך הגדול שלך לסוג של קרבה, קשר, אינטימיות או סקרנות להתנסות בעניינים מיניים. תחשבי על זה , האם באמת רוצה את כל הבנות בו זמנית או את זקוקה לקרבה רגשית/פיזית, לאהבה?
    לגבי החברה שלך כבר שנים רבות, כדאי לך לשקול האם ל להתוודות אליה שאת נמשכת אליה, זה יכול להביך אותה ולהרחיק אותה, חבל לאבד חברה.
    מצד שני, אני מבינה אותך שאת רוצה להיות אמיתית ולשתף אותה ואת הבנות האחרות בתובנות שיש לך על עצמך. את חוששת לאבד או להיתקל בדחיה, לכן את בקונפליקט כרגע.
    נדמה לי שלא כדאי לומר לחברה הותיקה שלך שאת נמשכת אליה, אלא בעדינות לרמוז לה שאת לא בטוחה לגבי העדפות המיניות ויש לך מחשבות לכיוון של ביסקסואליות, שאת בודקת את עצמך.
    תראי את התגובה שלה, ותנהגי משם בתאם. בסוף, אני חושבת שכדאי לשתף את החברות אך בהדרגה ובזהירות,
    בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת הבעיה

יעל
    04/01/2010

כששאלתי אותה מה היא חושבת על לסביות היא ענתה ב'איכס , לא סובלת אותן ..'
    ושניסיתי לרמוז לה היא די התרחקה ממני ...
    אם אני אגיד לשאר החברות שלי הן יתרחקו ממני ואני יודעת את זה ..
    הן פשוט שונאות לסביות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

שלי ורדי
    04/01/2010

היי יעל,
    הן עדיין צעירות, בתקווה שיתבגרו בעתיד ויראו את העולם לא כשחור- לבן. אולי כדאי לך להתחיל לחפש אנשים דומים לך בזהות, אתם תוכלי לשתף בתחושות ולהרגיש שייכת, בלי להתרחק מהחברות הותיקות בפתאומיות.כדאי לך לפנות לארגונים של הומולסבים , לקבל תמיכה כדי לא להיות לבד. זמה שעובר עלייך גורם לך להרבה בדידות.
    מקווה שתמצאי את הסביבה בה תהיי מובנת ושייכת,
    שלי ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    04/01/2010

יש לי עוד חברה מהאינטרנט (היא בין האלה שנדלקתי עליהן) , והיא אמרה לי שהיא B מספר פעמים , משום מה אני לא מצליחה להגיד לה שגם אני ...
    רמזתי לה כמה פעמים אבל לא נראלי שהיא הבינה ...
    ותודה רבה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו