בנים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנים?
    ניקה
    02/01/2010

שלום, אני בת 15 וחצי.
    אף פעם לא הייתי מקובלת בחברה,גם עכשיו לא. אבל עם הזמן הצלחתי לרכוש חברים שהיו איתי לכול הדרך,למרות שלא פעם הרגשתי מנוצלת או מחוץ "לקבוצה" .
    חברות שלי תמיד איכשהו היו מצליחות עם בנים,תמיד זה היה זורם להם כמו שאומרים,יש לי הרגשה שתמיד היה להן קל.
    משום מה,אני תמיד צרכה לעשות מעל ומעבר,ולא רק שאני לא מצליחה בלפתח יחסים עם הבחור,תמיד מצאתי את עצמי יושבת בבית מתוסכלת כאשר חברות שלי היו יוצאות הם הבחורים שלהם.
    בעצם,אף פעם אני לא עושה שום דבר שיכול לגרום להם להרתע ממני.
    אבל לא פעם,היו בנים שאמרו לי שאני מתנהגת בצורה שגורמת לי להיות בסטטוס של ידידה ולא מעבר.
    לא משנה מה הייתי עושה,תמיד הייתי נמצאת בסטטוס הזה . רק ידידה .
    פעם זה לא היה מפריע לי,אבל מכיוון שחברות שלי כאלה "מצליחות" אז מתחילות לעלות לי כול מיני מחשבות לראש. שבתכלס,מפריעות לי ללמוד ובכללי להצליח.
    נמאס לי להיות בסטטוס של ידידה,אני רוצה משהו מעבר. לא מחפשת אהבה מטורפת או קשתות בענן כי אין דבר כזה .
    אבל מחפשת משהו שיתן לי להבין,שהבעיה לא הייתה בי .
    ואולי להבין שכן הייתי עושה משהו שהיה גורם להם להתרחק ממני .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנים?

הוספת תגובה

• לניקה

שלי ורדי
    03/01/2010

שלום ניקה,
    קשה לי לייעץ לךמה כדאי לעשות, אני לא מכירה פרטים על ההתייחסות שלך לבנים ובכלל לאנשים. אני מבינה את הקנאה לבחברות שלך, היא מובנית מאליה, היא דומה לתחושה שיש לך על היותך יוצאת דופן ב"קבוצה", וגם בין הבנות את חשה מעט יוצאת דופן.
    אולי הן יותר משוחררות ממך ומראות את המיניות והנשיות שלהן יותר ממך? אולי את רוצה קשר אך קשה לך להתקרב, אולי את לא בוחרו נכון את הבנים שמתאימים לך באמת ואת מצפה שיחזרו אחרייך בנים שונים מאד ממך. כדאי להיות פשוט את עצמך, בלי פוזות, ובלי מסכות ,ומי שיתאים יבוא. יש אמונה כזו שכשלא מחפשים, אז האהבה באה. כדאי לך לדעתי להשקיע בעצמך, בחברות, במשפחה , במי שאת אוהבת ואוהב אותך, בלימודים, בחוגים, בידע ,ובמיומנויות. הבטחון העצמי יעלה בצורה כזו. אם בא לך, תשאלי את עצת חברותייך מה הן חושבות על היחס וההתנהלות שלך אל בנים, אך רק את החברות שאוהבות אותך באמת ורוצות לעזור לך. אולי תדעי משהו יותר מעמיק על עצמך.

בהצלחה בעתיד,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניקה

אייל קנדינוף
    04/01/2010

שלום ניקה
    אשמח להוסיף גם כן עצה לעצות הטובות של שלי אבל מנקודת ראות של בן.
    מה שבנים מחפשים, וכן, לפני מספר שנים עוד הייתי בן, היום כבר אבא, אני עוד זוכר שהייתי נדלק בעיקר על בנות שלא היו מפחדות להיישיר מבט ולהסתכל לי בעיניים. זה מה שבנים אוהבים.
    סמכי על עצמך, ואם את רואה בחור שמוצא חן בעינייך הסתכלי לו ישר פנימה ושדרי לו במחשבתך שאת מוצאת אותו חמוד ומושך. הוא כבר יבין שיש לו פה הזדמנות להכיר משהיא רגישה ואיכפתית וכדאי לו לעשות את הצעד הראשון לפני שמישהוא אחר יעשה.
    זכרי שאם זה לא הולך, סביר להניח שהבחור מפוחד או מבוהל ואין לו מספיק אומץ, וזה אומר שכנראה הוא צריך קצת להתבגר בשביל להיות איתך.
    בקיצור, סבלנות-התמדה- והכרת ערך עצמך-ולפי איך שאת מתנסחת יש לך הרבה מאוד מה להציע
    אז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו