אני נואשת,אנא עצה בדחיפות!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נואשת,אנא עצה בדחיפות!!!!!!!
    דנה
    03/01/2010

יש לי בעיה רצינית עם המיתבגרת, לפני כחמש שנים היתגרשתי ושני ילדי היו איתי, לפני כחצי שנה לאחר הסתות חמורות מצד גרוש שלי היא עברה לגור איתו
    בעיר רחוקה ממני כשעתיים נסיעה.
    כשלוש שנים לאחר גירושי נישאתי שוב לאדם נהדר, הגרוש לקח את זה קשה והתחיל להסית את הילדים בצורה חמורה, עד כדי כך שהבת שלי עברה אליו.
    אגב, היא לא עברה אליו לאחר מריבה או משהו כזה, פשוט במהלך החופש הגדול היא קיבלה שטיפת מוח ממנו וממשפחתו.
    עצוב לי מאוד שאני לא יכולה להיות לידה ברגעי ההיתבגרות שלה, היא גם הפכה להיות המגוננת שלו, המטפלת שלו, כי הוא תמיד בוכה לה שאני פירקתי את המשפחה,
    למרות שהוא בגד בי כל החיים, הוא לא הבין מאיפה החוצפה שלי לעזוב.

כמו כן, הילד נישאר איתי, בן 9, וכעת מאז שהילדה אצלו הוא גם לא משלם את המזונות של הילד.
    אתמול הבת שלי היתקשרה אלי בכעס ואמרה לי: "בגללך אבא לא יקנה לי את מה שאני צריכה, בגלל שאת מיתעקשת על המזונות של אחי שבמילא יש לו פחות הוצאות ממני כמיתבגרת, אז בגללך אני סובלת" ביקשתי ממנו לא לערב אותה, אך הוא מישתמש בה כנשק נגדי.
    פניתי לעורך דין שהציע לי לקחת את הילדה בחזרה, כמו כן פניתי לפסיכולוגית לנוער, והיא הציעה לי לא להחזיר אותה בכח.
    אני אובדת עצות, אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה בדחיפות

אייל קנדינוף
    04/01/2010

שלום לך
    את מתארת מערכת יחסים שבורה לכל הדעות בינך לבין בן זוגך לשעבר שלפי תאורך הוא אחראי באופן מוחלט.
    מצב זה לא בריא לילדים, את זה אני בטוח שאת כבר יודעת, לכן הצעתי היא לפנות לאינסטינקט האימהי שלך ולשאול את עצמך מה נידרש כרגע?
    על פניו נראה שיהיה כדאי כרגע להוריד את "הרגל מהגז" ולתת לבתך את המרחב לראות באמת מה קורה. לא להפנות שום אצבע מאשימה כלפי בעלך לשעבר בשיחות איתה וסמכי עליה שהיא בסופו של תהליך תבין.
    תייצרי ווקום שיאפשר לה מתוך בחירה לראות את המצב לאשורו ולא להיות מותנית ע"י אחד הצדדים.
    זה יכול לקרות אך ורק אם תוציאי אותה מהמשוואה של הסיכסוך שיש לך איתו.
    כל פעם שיש לך שיחה איתה דאגי שבשום פנים היא לא תגלוש להאשמות מצידך כלפיו. והיה והיא מאשימה אותך התעלמי ושני נושא תוך הסבר שזה לא מעיניינה מערכת היחסים של הוריה.
    לגבי המזונות, בעלך מחוייב למזונות כלפי בנו בן ה9 ואם הוא לא עומד בכך פני לרשויות.
    היי לבתך למשענת כשתצטרך וסמכי על יכולתך כאמא להחזיר את המצב לקדמותו בתהליך שיכול לקחת זמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך אייל, אך...

דנה
    04/01/2010

מה אני יכולה לעשות כשהיא אינה עונה לי, ואף לא מגיבה להודעות שלי, היא אפילו לא נותת לי את כתובת המייל שלה, כרגע אין לי דרך להגיע אליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו