מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מריבות ומתיחויותמיכל06/01/2010
יש לי ילדה בת 12 מנישואים קודמים, התגרשתי שהילדה היתה בת חודשים
לפני מספר חודשים נישאתי שוב ויש לי ילד בן 4 חודשים
לילדה שלי יש בעיות קשב וריכוז
בזמן האחרון יש לנו מריבות ומתיחויות רבות בבית. בן הזוג שלי ובתי עושים אחד לשני דווקא לגבי כל דבר ואני מרגישה באמצע כל הזמן מעירה לה ומתעצבנת והמצב נהיה נורא.
אני מרגישה שהיא כל הזמן מחפשת לריב ולעצבן, ואני אומרת לבן הזוג שלי להתעלם, למרות שקשה לו. מה עלי לעשות? אני לא רוצה לאבד את המשפחה שלי ואת הילדה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
שלי ורדי06/01/2010שלום לך,
קודם כל , מזל טוב לנישואיך ולהולדת הבן.
אנחנו יודעים היום כי שינויים בחיים, גם כשהם חיוביים, עלולים להיות מקור לחץ, גם עבורך ועוד יותר עבור ביתך, אשר נכנסהלמערכת משפחתית אחרת מזו שהיית מורגלת אליה.היום היא צריכה להתחלק בך ובתשומת הלב שלך עם תינוק ועם הבעל החדש. לא פשוט לה.
את מתארת מערכת הקופנילקטים היקרית עם בן הזוג דווקא ופחות מול האח. לדעתי, בן זוגך צריך להיות עדין וזהיר בהתייחסותו אליה, כדי שלא תרגיש לא שייכת במשפחה בה יש אח משותף לשניכם. ם כי צריך ליצור אתה אמון לפני שהוא מחנך אותה. את צריכה לדבר אתו. בעיות נתקשורת מופיעות כל כך מהר במשפחה החדשה שיצרתם וזהו סימן מדאיג. אני ממליצה בחום על ייעוץ משפחתי למניעה של הידרדרות במצב ולעזרה לבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)