גיל ההתבגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות
    סיגל
    18/01/2010

שלום רב אני אמא לנער בן 17.5 לאחרונה מתפרץ עלי צועק אינו מקשיב את רוב שעות היום מבלה מול המחשב אינו יושב לידנו בסלון בערב מעדיף לשבת בחדר מול המחשב אין לו חברים אינני יודעת כיצד לפנות אליו הוא טיפוס סגור אינו משתף אני לא רואה אותו משקיע בלימודיו עם אבא שלו תמיד הנושא מתפוצץ.ממש מלחמה מה ושים? איך נוהגים? אנא יעצו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל ההתבגרות

הוספת תגובה

• לסיגל

אייל קנדינוף
    18/01/2010

שלום לך
    לצערי לפי מה שאת כותבת בנך עובר תהליך של הסתגרות והתבודדות מהעולם וזאת בגלל המחשב.
    יש לפנות בהקדם האפשרי ליעוץ/אימון משפחתי שיעזור לכם ממש "לגמול" אותו מהתהליך המסוכן שבו הוא שרוי.
    קל להם, למתבגרים, להתמודד עם מחשב מאשר עם החיים האמיתיים ולכן פשוט להם להסתגר מול המסך שם יש להם עולם ומלואו, אבל וירטואלי ותלוש מהמציאות.
    יש ללמוד את השיח הנכון עם מתבגרים ולא לגלוש לויכוחים ולתת לו את העזרה הדרושה עם ובמקביל הצבת הגבולות נמתאימים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו