שינוי בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בפנים
    דוד
    27/01/2010

אני בן 15 בזמן האחרון שמתי לב לשינוי בפנים שלי
    ואני עד הבר מצווה בערך תמיד חשבתי שאני בנאדם יפה וחתיך
    ובגיל ה15 הפנים מצד ימין השתנו ולגמרי הצתמקו
    ומצד שמאל הם עדיין מלאות
    קשה לי להסביר את זה
    אני נראה מוזר
    אני לא יודע למה אני נראה כך
    אני רואה שחברים שלי נראים נורמלי
    ואני נראה שונה
    אני מתבייש באיך שאני נראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בפנים

הוספת תגובה

• שינוי בחיצוניות

שלי ורדי
    27/01/2010

היי דוד,
    באמת מוזר מה שאתה מדווח, נראית לי שאלה לרופא יותר מאשר לפסיכולוג, לגבי השוני בין צידי הפנים.
    אני סקרנית לדעת האם גם חבריך, משפחתך רואים את השינוי או רק אתה עצמך. טבעי שתשתנה עם ההתבגרות, והפנים בדרך כלל נהיות פחות מעוגלות ומלאות, בהשוואה להיותנו ילדים, אך מה שלא מובן זה האסימטריה שאתה מדווח עליה. אתה לא מזכיר שום דבר על מה האחרים חושבים עליך, מה שמביא אותי לשער שהרגשתך משקפת יותר את הקושי שלך לקבל את השינויים בך שמתחוללים במהירות כזו בך ובמתבגרים בכללף עדי כדי כך שאינם יודעים איך יתעוררו כל בוקר, באילו מידות גוף ועם אילו תוי פנים...(אני מקצינה בכוונה, אך זו הרגשה שכיחה אצל מתבגרים.. )
    לגבי האסימטריה שאתה מדווח בין שני צידי הפנים, אין לי תשובה, תצטרך לבדוק את זה ולשאול לדעתם של האחרים גם.
    כל טוב,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי התשובה של שינוי בפנים

דוד
    28/01/2010

אשמח לדעת ממך הפסיכולוגית מזה האסימטריה
    ומזאת אומרת שאת מקצינה?
    הפנים שלי עקומות לגמרי כן
    מצד שמאל מאוד מלאה מצד שני הצתמקה
    בני המשפחה העירו לי על זה
    אך אין לי מושג מה יש לעשות עם זה
    פניתי לרופא בפורום שונה
    והוא אמר שמומלץ לעשות ניתוחים בפנים רק עד גיל 18
    ואני מאוד סקרן לדעת מזאת המילה האסימטריה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוד

שלי ורדי
    29/01/2010

המושג אסימטריה משמעותו -חוסר שוייון בין שני חקים שהיו צריכים להיות זהים בצורה, במשקל בנפח וכו'.
    מדבריך , כנראה המבעיה שלך רפואית ולא פסיכולוגית, אם עוד אנשים העירו לך על כך.

( אמרתי בתגובה הראשונה, שמתבגרים בגלל השינוים הגופניים המהירים שלהם, לא מספיקים לקלוט מהר כל כך, ברמה הרגשית את השינויים שקורים להם, כך שהגוף שלהם נראה בעיניהם משונה וזר להם לזמן מה.
    בהצלחה,
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו