ילד מתבגר ומסוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מתבגר ומסוגר
    טלי
    01/02/2010

בני בן 13 הוא תלמיד מצטיין אך אין לו הרבה חברים וכמעט ואינו מזמין אף אחד. הוא טוען שאין לו חברים בכתה והוא יושב מול הטלוויזיה בזמנו הפנוי. יש לציין שמאד חשוב לו לרצות את אביו בציונים טובים. ביסודי היו לו יותר חברים. האם יש משהו שאוכל לעשות בברכה איילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מתבגר ומסוגר

הוספת תגובה

• לטלי

שלי ורדי
    03/02/2010

בנך נראה לבד, ואת כאמא עצובה ודואגת, אני מבינה אותך,
    האם תמיד לא היו לו חברים או הסתגר רק לאחרונה? ישנה תופעה כזו שבטרום-התבגרות מסתגרים לזמן מה עד שמתעצבים ופורשים שוב כפנים לכיוון החברה.
    בנך נשמע לא מתוסכל, ורק ההורים שלו דואגים.
    נדמה לי שזהו ילד עם מעצורים, שלא מאפשר לדחפים שלו להתבטא, מנסה לרצות, לעמוד בציפיות, כפי שאת כותבת. עדיין תלותי בהורים שלו, זהו אחד הקשים הגורמים לא להתרחק בינתיים מבני גילו, הוא זקוק להיפרדות רגשית מסוימת מההורים.
    קבוצה טיפולית לילדים בגילו הייתה עוזרת לו , או ייעוץ משפחתי / הדרכת הורים. דרך אחרת היא לדחוף אותו להשתתף בחוגים, תחביבים ודרך זאת להימצא ולהשתייך במסגרת חברתית. כאשר ירגיש שייך, אז יתקרב לחברים.
    מקווה עבורו ועבורכם שיתקדם בקרוב בתחום החברתי,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו