מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדיכאוןנועם03/02/2010
שלום. אני בת 16.5 ואני מודעת לעובדה שאני בדיכאון מתחיל. כלומר,אני יודעת שאני מתחילה להיכנס לדיכאון ובכל פעם אני מנסה להוציא את עצמי מזה.
חשוב לציין שאני מאוד מופנמת ומסוגרת,ואני לא רוצה ללכת לטיפולים אז שאלתי היא האם יש משהו שאני יכולה לעשות עם עצמי ולהוציא את עצמי מהדיכאון לאט לאט?
דרך אגב,הדיכאון מתבטא בשתיקות,בחוסר רצון לעשות דברים,בהתרחקות מהמשפחה ומהחברים.
אשמח לשמוע מכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועם
שלי ורדי04/02/2010היי נועם,
הדכאון דוקא נובע מחוסר התקשורת , מהריחוק שלך מאנשים, מכך, שלא מתאפשר לך מסיבות שונות להרגיש שייכת, להרגיש שאפשר להיפתח למישהו.
הדרך הטובה היא טיפול רגשי. אם את רוצה לטפל רקבסימפטום, הדרך של פעילות ספורטיבית היא דרך יעילה. למרות זאת אם הדברים עמוקים, מצב הרוח שאת מתארת, יימשך. תנסי לעשת בדק בית "פנימי "ולהבין מה גרם את הדכאון, אך בוודא שלא תמיד תוכלי לדעת, במקרים שהדכאון קשור ל לשינוים ולשלבים התפתחותיים שאת עוברת,
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)