מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר עם מדריכהאור05/02/2010
אני בת 11.5 ואני הכרתי מדריכה בתנועת הנוער שנוצר איתה קשר מאד קרוב,פחדתי מאד מקשר איתה מכיוון שהיה לי קשר דומה בעבר שהיה קרוב וכביכול הכי אמיתי עד שלבסוף גיליתי את אי הרצון המלא מצד אותה מדריכה לקשר מתגובתה התוקפנית,לכן פחדתי מקשר ומעוד טעות ולמרות זאת התקרבתי מאד גם הפעם לאותה מדריכה שפחדתי מקשר איתה,עשיתי איתה שיחות נפש וסיפרתי לה דברים שלא סיפרתי לאף אחד,כתבתי לה מכתב תודה ליום הולדת בו היו כתובים רגשותי אליה ופחדתי מתגובתה. למרות שגיליתי שלא הייתה לה התנגדות אני עדיין מפחדת,היא אמרה לי שאני חיבת להיות יותר רגועה. אני רואה אותה כל שבוע וכמעת לא מדברת איתה למרות ששוחחנו על הפחד שלי והיא אמרה לי שהיא מבינה,שהיא תיהיה עדינה ואין לי ממה לדאוג,אני מוציאה על הקשר הזה הרבה אנרגיות,אני אוהבת אותה ולמרות זאת אני כל הזמן מרגישה חסומה ונורא מפחדת,אשמח לקבל מענה מהר ככל האפשר,
תודה מראש,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
אייל קנדינוף05/02/2010הי אור
מה בדיוק השאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אור06/02/2010השאלה שלי היא,האם הקשר הזה הוא לדעתך נורמלי ובסדר? ואם כן אז,
מה אני צריכה לעשות בכדי להרגיש יותר משוחררת בקשר ולפחד פחות מתוצאות הרסניות וקשות כמו בקשר הקודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
אייל קנדינוף06/02/2010הי אור
קשר חברי שמבוסס על תלות רגשית בדרך כלל יביא לתוצאות לא הכי חיוביות בגלל שצד אחד נשען על הצד השני ואין שיויון. זה כמו מאזניים בצד אחד יש יותר משקל מהצד השני ואז זה לא ישר.
ממה שאת מספרת נראה שאת שמה את כל ה"חיים" שלך בקשר וזה במידה מביא אותך לביטול מי שאת וגם גורם לך כל הזמן להיות בחרדה אם את ראויה או לא.
אז קודם כל, זכרי שאת ראויה וגם אם אותה מדריכה לא חושבת כך, זה לא משנה כי יכול להיות שיש לכן תחומי עיניין שונים ובגלל זה אין צורך להפגע.
בנוסף יש גם את פער הגילים שמקשה ולכן כדאי לך להגדיר את החברות כמו אחות צעירה ואחות בוגרת.
ולבסוף, תהני מהרגע מבלי לחשוב מה יהיה, את עוד צעירה ותכירי עוד המון אנשים ומכל אחד את יכולה ללמוד משהו חדש.
תני לעצמך את החופש להנות מהזמן שאת מבלה איתה ובזמנים אחרים תהני מדברים אחרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)