שיחות עם אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחות עם אמא
    C
    09/02/2010

האם לדעתכם כדאי לספר לאמא שאני לוקחת גלולות כי אני מפחדת שהיא תשתגע מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיחות עם אמא

הוספת תגובה

• תשובה

שלי ורדי
    09/02/2010

היי,
    נשמע לי שאת רוצה לשתף אותה ולא לשמור ממנה סודות, או בעצם את רוצה לומר לה ולקבל את האישור שלה על כך שאת גדולה כבר ומקיימת יחסי מין..
    אני מייעצת לך לפנות בזהירות אליה , ולעשות בדיקה גם עם עצמך קודם לכן, האם את מספיק מרגישה שהדברים שאת עושה ומתנסה הם נכונים לגילך (לא יודעת בת כמה את, ומי הפרטנר),
    אם כן את מרגישה שנכון לך, לא תמיד יש צורך באישור ההורים, תזכרי שההתנגדות מצד אמא יכולה לבוא מקשיים שלה להיפרד מ"הילדה הקטנה שלה", ולא דווקא מכך שאת עושה דברים לא נכונים.
    אם את רוצה לשתף אותה כדי שתשמור עלייך ותכוון אותך , זה סיפור אחר לגמרי. אז, אולי כדאי לרמוז לה על צורך שלך להתנסות מינית ולגלולות ולראות איך היא מגיבה.
    הציפיה היא תמיד להסכמה ולברכת הדרך מצד ההורים, אך לא תמיד יש אחדות דעים ואחדות צרכים, גם אם את עושה את הדבר הנכון מבחינתך. במקרה הזה, הזמן יעשה את שלו.
    בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו