מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה עזרה...חסויויה10/02/2010
אני בת 14 עוד כחודש,והבעיה שלי היא שאני עברתי דירה לקראת החטיבה למקום מאוד רחוק מאיפה שגרתי... אני כבר בכיתה ח' ועדיין לא מרגישה שייכת למקום.. והאמת שגם לא רוצה להיות שייכת למקום.. אני מאוד מתגעגעת למקום הקודם בו גרתי...ובמיוחד לחברה הכי טובה שלי... מגיל שנתיים אנחנו מכירות ותמיד היינו חברות טובות מאוד!!! אבל מאז שעברתי היא כאילו לא רוצה לשמור איתי על קשר יותר...וכשאני חושבת על זה אני בדיכאון עמוק...
אנחנו תמיד עשינו הכל ביחד....
עוד בעיה- אמא שלי מתלוננת שאני לא מזמינה חברות הביתה (יש לי חברות אבל לא כל כך טובות ואני לא רוצה להזמין אותן) ואני לא רצה ללכת למסיבות... אבל היא לקחה ממני (לא בכוונה) את החברה הכי טובה שלי... והיא עוד מתלוננת?! וזה החיים שלי ואין לה זכות להתערב לי בחיי החברתיים...
אני רוצה לעבור לעיר הקודמת שגרתי בה כי עכשיו אני גרה בחור!!!
אני בדיכאון עמוק כל יום!!!
נ.ב-לפני שעברנו דירה הייתה לי את האפשרות לסרב לעבור.. אבל הייתי בכיתה ד' שההורים שלי העלו את הרעיון ובגיל הזה עדיין תלוים בהורים....אז לא התנגדתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכרגיל....
חסויויה13/02/2010אף אחד לא עונה...
אף אחד לא מתייחס...
אני כבר רגילה....
טוב יאללה הלכתי לקבור את עצמי
כנראה שלאף אחד לא באמת אכפת ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
אייל קנדינוף13/02/2010איכפת, מאוד איכפת, אך לפעמים יש כל מיני אילוצים ולא צריך לקחת כל דבר באופן אישי. מה לעשות שהשפעת התנחלה בביתי ומסרבת לעזוב.
לעיניננו:
ביננו אין לך יותר מידי מה לעשות בקשר למיקום מגוריך כך שזה יהיה ביזבוז זמן להתייסר בקשר לכך. עדיף להשקיע מאמצים בהתבוננות מי מהחברה החדשים יכול בכול זאת למלא את החוסר.
לגבי החברה שנשארה מאחור שמרי איתה על קשר דרך המחשב ונסו לתאם ביקורים בעזרת ההורים.
ואם היא לא רוצה, אז הפסד שלה בגדול.
אני בטוח שיש עוד הרבה בנות שהיו שמחות להיות איתך בקשר מאחר ונראה שאת מסוג של אלא שמבינים מה זה חברות אמת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל כך מצטערת על ההודעה הקודמת!
חסויויה14/02/2010תודה רבה...
אני נורא מצטערת על ההודעה הקודמת.. פשוט הייתי מאוד עצבנית והייתי צריכה לפרוק את זה...
וכנראה שאני צריכה לעכל את זה שהיא (החברה הכי טובה לשעבר) לא רוצה שום קשר איתי!
טוב יאללה ביי ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
אייל קנדינוף14/02/2010אין על מה להצטער. זה סופר לגיטימי להרגיש את מה שהרגשת וטוב עשית שהוצאת את זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)