מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורים אוסרים, הורים כובלים..בת 1810/02/2010
שלום. רציתי לדעת אם הורים יכולים להגביל אותי, כבר בת 18 בקשר ליציאות עם חברים.
נמאס לי להיות שונה מכולם ולהיות זאת שבחיים לא ירשו לה לצאת. מה כבר ביקשתי? שיאפשרו לי לצאת לשישי שבת על החוף עם חברים? זה מוגזם?!
בא לי לומר להם שסכנות יש בכל מקום, ואני יכולה ככה סתם למות מתאונת דרכים ולאו דווקא כי יצאתי לחגוג לחברה יומולדת בסופ"ש.
בא לי לקחת את עצמי ולעזוב. להיות עצמאית. בלי חינוך ובלי תרבות. לעשות כל מה שעולה על רוחי ובלי בכלל לחשוב אם אני אאכזב אותם, כי הם לא ממש מעניינים אותי.
נמאס לי לקבל את הדעות שלהם ולהיות כפופה להם. ושתבינו ,אני טיפוס שקט שמקבל את מה שאומרים לו, אבל די נמאס לי לשתוק. הגיעו מים עד נפש.!!!!!!!!!
עצות? מישהו?
כרגע אני לא מדברת איתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דין יקרה!!
חסויה12/02/2010שלום לך ..
אני אמא לילד בן 16.5 וגם הוא רוצה לצאת ולבלות עם חברים בלי הגבלה של שעות בדיוק כמו "כל" החברים!!!
וכשאני שואלת איזה מהם אז רק לחלק מרשים..זאת אומרת שלא לכווולם מרשים (זה סוג של אימרה להשיג משהו..)
אבל אני שואלת את עצמי איפה ההורים של אותם ילדים ?.האם לא איכפת להם שלילדיםשלהם אין גבולות ??
האמנם הוא צעיר ממך (אפילו שהוא גבר קטן) אבל כל אדם צריך לדעת את הגבולות שלו ועוד שעה או פחות שעה לא ישנו דבר אצלכם אבל אנחנו ההורים נהיה רגועים יותר ..והאמיני לי לדעת גבולות מהם זה משהו שילווה אותך בכל דבר כל החיים .
תנסי לדבר אל ליבם שתהיה בקשר כל שעתיים או משהו כזה.. ושזה לא בילוי שקורה כל שבוע ..
האם הם מכירים את אותם חברים שאת רוצה לצאת איתם??
אם לא תזמיני אותם לביתך שההורים יכירו רושם זה גם חלק חשוב!!!
בברוגז לא פותרים בעיות !!!
דברי איתם ולא בחוצפה זיכרי אלה הם הוריך שרוצים רק לטובתך ..
בהצלחה חמודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדין
אייל קנדינוף13/02/2010הי דין
נראה לי שיש לך כבר את התשובות, הבעיה היא בישום.
לפי חוק את כבר ברשות עצמך ונחשבת בגירה. זה אומר שלהוריך אין שליטה על גורלך ואת יכולה לעשות כל מה שתרצי במסגרת החוק.
השאלה היא למה את מאפשרת להם : "ושתבינו ,אני טיפוס שקט שמקבל את מה שאומרים לו" ? !!!!
אז, כן לדבר איתם, וכן להסביר להם ולהודיע שמעכשיו דברים הולכים להשתנות. וכן לתת להם ערבויות של בטחון כדי שידעו שיש להם עסק עם בחורה אחראית. את לא רוצה לפוצץ את הקשר, את רוצה לעדכן אותו ביחס לשינויים שאת עוברת.
אז, סבלנות, נחישות, ואומץ לב ושיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)