מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 13.5רות11/10/2007
בתי בת ה- 13.5 רבה עם חברתה הטובה ביותר מכתה א'.
היא אינה רוצה לספר מה קרה ומאז שלושה שבועות היא אינה נפגשת עם חברות (לא שהיו לה הרבה)
מסתגרת הרבה בחדר רואה טלויזיה או מחשב ומאוד כועסת שמנסים לדבר איתה על זה.
גם חברתה אינה רוצהלספר מה קרה (אמא שלה חברה טובה שלי)
ברצוני לציין שחברתה מסתובבת הרבה עם חברות ואילו בתי נמצאת כרגע בבדוד חברתי
האם יש מקום לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופות
ענת זפרני14/10/2007אילו רק יכולנו לקחת על עצמנו את הקשיים שלהם....
אני מציעה לך לא להתערב.
אמרי לבתך שאת סומכת עליה שאם היא תזדקק לעזרה את פה
אמרי לאם חברתה שתנסה לאמר לבתה אותו דבר בדיוק
ורק חכי
דברים מאוד דינמים בגיל הזה
וגם אם כמה ימים אין חברים לא נורא. היא חייבת להרגיש שחסרה לה חברה לפני שהיא תתגבר על האגו הפגוע
ואפשר גם לכתוב לה מכתב קטן וחמוד
שאת מאוד אוהבת אותה
וקשה לך שהיא נסגרת
תשמחי שהיא תשתף אותך
וגם אם לא
לא קרה כלום
אשמח אם תעדכני אותי
בהצלחה!!!
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 13.5
רות15/10/2007לשמחתי עד כה כבר נהגתי בהתאם לעצתך .
אני אמתין באמת לראות מה קורה ואשמח לעדכן אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלא! בהצלחה
ענת זפרני17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)