סוכרת נעורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת נעורים
    ליאת
    18/02/2010

בני בן 13 אובחן עם סוכרת נעורים לפני זמן קצר, כמובן שנינו היינו המומים אבל לקחתי את עצמי בידיים כדי להיות חזקה מספיק בשביל בני כי בכל זאת השינוי גדול ובני ילד רגיש
    רשמו לו אינסולין לנטוס ואפידרה והוא כבר התחיל להזריק אבל לפני כל פעם הוא מנסה לדחות את ההזרקות , כנראה מתוך הפחד
    אני תוהה מה כדאי להגיד או לעשות כדי להקל עליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת נעורים

הוספת תגובה

• לליאת

שלי ורדי
    18/02/2010

שלון ליאת,
    נראה לי שבשלב ראשון כדאי לך להתייעצץ בפורום של סכרת נעורים הקיים באתר ומנוהל ע"י רופעים.
    מבחינה פסיכולוגית, תחילה של אבחון במחלה כרונית היא נקודת שבר, אך לטווח הארוך יכולות להיות טמונות אפשרויות התפתחות גם כמו ריסון, אחריות, איפוק ותכנון חיים, ביחד עם סיכונים להתפתחות כמו ייאוש, חרדה, תחושת שונות, ותחושה של חוסר שליטה בגוף.
    ידוע לנו שהאדם מגלה בעצמו כוחות שלא חשב שיש לו כדי להתמודד בזמנים קשים. בנוסף, הקשר בינך לבין הבן עלול להיות תלותי יותר אך גם חזק יותר בעקבות המחלה.
    אני מציעה לך להתייעץ בשלב ראשון עם מומחים בתחום הרפואה, בשלב מאוחר יותר אם תחושי בבעיות רגשיות מתמשכות תפני שוב אלינו.
    בברכה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 24, אבל חולה בסוכרת נעורים

:)se
    24/02/2010

מזה 14 שנים. אם תרצי אשמח לדבר איתך ועם בנך. ההתמודדות היא יומיומית אך משתגרת עם הזמן ואפשר לקיים אורח חיים נורמלי לחלוטין, בלי שום מגבלה

0548121061

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו