מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכרת נעוריםליאת18/02/2010
בני בן 13 אובחן עם סוכרת נעורים לפני זמן קצר, כמובן שנינו היינו המומים אבל לקחתי את עצמי בידיים כדי להיות חזקה מספיק בשביל בני כי בכל זאת השינוי גדול ובני ילד רגיש
רשמו לו אינסולין לנטוס ואפידרה והוא כבר התחיל להזריק אבל לפני כל פעם הוא מנסה לדחות את ההזרקות , כנראה מתוך הפחד
אני תוהה מה כדאי להגיד או לעשות כדי להקל עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
שלי ורדי18/02/2010שלון ליאת,
נראה לי שבשלב ראשון כדאי לך להתייעצץ בפורום של סכרת נעורים הקיים באתר ומנוהל ע"י רופעים.
מבחינה פסיכולוגית, תחילה של אבחון במחלה כרונית היא נקודת שבר, אך לטווח הארוך יכולות להיות טמונות אפשרויות התפתחות גם כמו ריסון, אחריות, איפוק ותכנון חיים, ביחד עם סיכונים להתפתחות כמו ייאוש, חרדה, תחושת שונות, ותחושה של חוסר שליטה בגוף.
ידוע לנו שהאדם מגלה בעצמו כוחות שלא חשב שיש לו כדי להתמודד בזמנים קשים. בנוסף, הקשר בינך לבין הבן עלול להיות תלותי יותר אך גם חזק יותר בעקבות המחלה.
אני מציעה לך להתייעץ בשלב ראשון עם מומחים בתחום הרפואה, בשלב מאוחר יותר אם תחושי בבעיות רגשיות מתמשכות תפני שוב אלינו.
בברכה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 24, אבל חולה בסוכרת נעורים
:)se24/02/2010מזה 14 שנים. אם תרצי אשמח לדבר איתך ועם בנך. ההתמודדות היא יומיומית אך משתגרת עם הזמן ואפשר לקיים אורח חיים נורמלי לחלוטין, בלי שום מגבלה
0548121061* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)